To je to što me zanima!

S nožem u ruci mu kucao na vrata, ovaj izašao s čekićem

Muškarca se sumnjiči da je 30. kolovoza oko 22.30 sati, u Gortanovoj ulici u Puli, s nožem u ruci lupao na vrata stana, a kada je 47-godišnjak izašao s čekićem, verbalno su se i fizički sukobili
Vidi originalni članak

Pulska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila da je 38-godišnjak počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju. 

Muškarca se sumnjiči da je 30. kolovoza oko 22.30 sati, u Gortanovoj ulici u Puli, s nožem u ruci lupao na vrata stana, a kada je 47-godišnjak izašao s čekićem, verbalno su se i fizički sukobili, nakon čega je mlađi muškarac starijeg ozlijedio nožem.

Ozlijeđenom 47-godišnjaku pružena je pomoć u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 31. kolovoza u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nećuništadaradim 03.09.2019.

    Samo vi promovirajte nasilje, što vise pisite u njemu, od nasilnika radite zvijezde, dajete im prostora svaki dan. Tako ste o daruvarcu pisali svaki dan godinu dana dok nije posa u buksu. Ocito nikad niko, osim daruvarca, u ovoj drzavi nije niko nikog prebio i dobio samo prekrsajnu kaznu, istu ko da si ukra zvaku u ducanu. To je cisto promoviranje nasilja od strane noVinaRa.

  • mirela705 02.09.2019.

    A trebao ga je dočekati s kolačima?

  • banditus 02.09.2019.

    Pula gora od Splita😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare