To je to što me zanima!

S oronule zgrade otpala žbuka i pala na dvije curice

Sa zgrade je otpao komad žbuke i strovalio se na Karlu i Patriciju. Instinktivno su rukama zaštitile glavu i time se vjerojatno spasile od težih ozljeda
Vidi originalni članak

Patricia Lasić (11) u nedjelju se oko 20 sati u Petrinji, u ulici Sajmište, igrala s prijateljicom Karlom Beketić (11) ispred zgrade. Odjednom su čule buku. Sa zgrade je otpao komad žbuke i strovalio se na njih. Instinktivno su rukama zaštitile glavu i time se vjerojatno spasile od težih ozljeda. Patricia ne može micati malim prstom desne ruke. Karlina ruka puna je modrica i nateklina.
- Imale su sreće. Zaštitila ih je nadstrešnica, od koje se žbuka odbila - kaže susjeda Ivanka Butina.
Zgrade u kojima žive, slažu se stanari, u groznom su stanju. Kažu da im grad ne želi platiti popravke iako pričuvu uplaćuju već godinama.
- Ja ne znam kamo taj novac ide. Uplaćujemo novac, a moram se brinuti hoće li mi se dijete vratiti živo ako se igra vani - kaže Sanja Beketić, Karlina majka.
Susjedi kažu da je ovo treći put kako se odvalila gromada žbuke. Vjeruju da je tragedija pitanje dana.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gnc_boy 20.05.2008.

    ovo je ozbiljan problem a dam se kladit da će se to već sutra zoboravit.

  • justicia 20.05.2008.

    Sreća da nisu gore prošle, odgovornih ionako ne bi bilo.

  • njav 19.05.2008.

    hmmm ... pa gdje je novac od pričuve ... to je pitanje koje si mnogi stanari postavljaju, plaćaju i izdvajaju novac za pričuvu i kada treba nešto sanirat, popravit ili uredit , najčešći je odgovor : nema novaca u pričuvi. pa kuda odlazi taj novac i tko ga troši i na što. Tako je kod mnogih stanara a to nitko ne kontrolira što se događa s tim novcem iz pričuve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare