To je to što me zanima!

S ovom policijom nema šale: Pogledajte vježbe za početnike

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Neprestani neredi na ulicama Ukrajine natjerali su policiju na rigorozniji režim. Svaki novi pripadnik policije mora proći tešku obuku kako bi bio spreman boriti se na ulici
Vidi originalni članak

Što je situacija u zemlji lošija, to je spremnost i sposobnost policije bolja. Barem se tako čini na ovim snimkama. Policajci početnici prolaze rigorozan program obuke kako bi bili spremni na baš sve što ih čeka.

POGLEDAJTE VIDEO: Akcijske vježbe u Ukrajini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na vježbama uče u kojim je situacijama potrebno ostati u zaklonu, a u kojima bi trebalo reagirati. Također uče kako pretražiti zgradu i kako metu dovesti u zasjedu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi od policajaca već su se borili s proruskim separatistima, a koji su zapravo i glavni povod policijskom osnaživanju.

Kad završe s obukom bit će osposobljeni za borbu, i to u mjestu koje je u posljednje vrijeme preplavljeno oružjem.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Kiklopp 30.08.2015.

    Ne vidim tu ništa spektakularno niti vrijedno pisanja... Najobičnija svakodnevna vježba upada u objekte.. Imate tako dobrih i spektakularnih vježbi čak i sa naših prostora... Naprimjer upad u zgradu vlade iz helikopitera na 19 kat u Sarajevu i sl. Za to treba imati i znanje i sposobnost i muda.

  • Napiši svoj post(za desne) 29.08.2015.

    Ne volim glumce kako vani tako i u Hrvatskoj.Jedno je vježba,a drugo je zbilja.Mali obični ljudi ovoga rata pokazali su zavidnu sposobnost jer smo imali motiv i pravdu a oni drugi laži i manipulacije.

  • miroslav23 29.08.2015.

    nemaju pojma

Komentiraj...
Vidi sve komentare