To je to što me zanima!

Škoro bi mijenjao Ustav, Šeks kaže: 'Uzalud vam trud svirači'

Vladimir Šeks kazao je kako neće komentirati ništa što se odnosi na predsjedničke izbore, ali na spomen Miroslava Škore ipak kaže da je s njim često pjevao pjesmu 'Uzalud vam trud svirači'.
Vidi originalni članak

Neću komentirati ništa što se odnosi na predsjedničke izbore i one koji žele mijenjati Ustav. Ima jedna pjesma: "Uzalud vam trud svirači", poručio je u utorak HDZ-ov veteran Vladimir Šeks predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori koji bi mijenjao Ustav i predsjedniku države dao veće ovlasti.

Citirao je pjesmu koju je, kako je istaknuo, i sam s njim često pjevao.

Što se tiče materijala koji bi mogli kompromitirati predsjednicu, a o tome je sam pokrenuo nedavno priču, Šeks je istaknuo kako se već godinu dana plasiraju različite priče i spinovi da neki krugovi posjeduju kompromitirajuće materijele koji bi mogli kompromitirati predsjednicu. 

- Ja nisam ništa drugo rekao na televiziji, samo je to valjda skraćena verzija. Ja ne znam, samo govorim da se u javnom prostoru o tome pričalo - rekao je Šeks.

Novinari su ga upitali misli li da će to netko plasirati u kampanji na što je odgovorio kako nije on proročica Vanga da prognozira.

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • papilon100 28.06.2019.

    Seks radi protiv hrvatskih interesa

  • pčela 26.06.2019.

    Jučer sam natrčao na dnevnog kretena.Da li se to još nekome dogodilo?Zapravo to je stalni kreten no za mene je bio jedno dnevni.

  • dektiva3 26.06.2019.

    Ne da šeki svoje "čedo"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare