To je to što me zanima!

Saakašvili: Rusi obmanjuju javnost o svom povlačenju

Gruzijski predsjednik Mihail Saakašvili optužio je Rusiju da želi "prevariti svjetsku javnost" glede povlačenja svojih postrojbi iz Gruzije
Vidi originalni članak

Gruzijski predsjednik Mihail Saakašvili optužio je Rusiju da želi "prevariti svjetsku javnost" glede povlačenja svojih postrojbi.
- Rusi tvrde da poštuju obećanja dana Nicolasu Sarkozyju glede povlačenja iz Gruzije dok se zapravo regrupiraju na strateškim mjestima - kazao je Saakašvili u intervjuu u srijedu navečer. Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev obećao je da će rusko povlačenje iz Gruzije biti okončano u četvrtak ili petak.
- Vlasti Južne Osetije kane prebaciti 152 Gruzijca izvan svog teritorija kako ne bi postali žrtve osvetničkog bijesa južnoosetskog naroda, rekao je David Sanakojev zadužen za zaštitu ljudskih prava. Ljude će prebaciti u gruzijskom gradu Goriju. Južna Osetija se nada da će Tbilisi vratiti 27 Oseta "koje su uhvatile i odvele gruzijske vojne snage".Od početka oružanih sukoba 7. kolovoza, Gruzijci i Južni Oseti međusobno su se optuživali za "etničko čišćenje".

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Inkoba 21.08.2008.

    sakashivili cvili, drugi put ne prosipaj svog rezim i ne granatiraj ruske civile. Ko se s rusijom kaci nije puno napredovao eto vidis i sama.

  • angel7 21.08.2008.

    ne budu se oni tak skoro povukli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare