To je to što me zanima!

Sabo angažirao Nobila: 'Nema predaje, idemo u pravnu bitku'

Novi Sabin odvjetnik Anto Nobilo donio je na Županijski sud u Osijeku medicinsku dokumentaciju kojom je opravdao nedolazak svog klijenta na pripremno ročište
Vidi originalni članak

Željko Sabo nije se u petak pojavio na pripremnom ročištu na Županijskom sudu u Osijeku. Nedolazak je opravdao medicinskom dokumentacijom. Tereti ga se za pokušaj podmićivanja dvoje vukovarskih vijećnika.

Sabi su otkazali dosadašnji odvjetnici, Tihomir Rubeša iz Zagreba i Igor Banac iz Osijeka. Službeno ga je preuzeo Anto Nobilo.

- Idemo u pravnu bitku. Nema predaje - rekao je Nobilo po izlasku iz Županijskog suda na koji je, kao novi pravni zastupnik Željka Sabe, donio medicinsku dokumentaciju svojega klijenta.

- Novo ročište je 23. travnja i vjerujem da će do tada Željko Sabo biti spreman, jer prema medicinskoj dokumentaciji za oporavak od operacije srca kakvu je on imao potrebna su tri tjedna - zaključio je Nobilo.

Idi na 24sata

Komentari 155

  • centarfor 05.04.2014.

    Kaže Milianović: SDP nema ništa s tim aferama. Istovremeno kaže da će SDP nadoknaditi na prijevaru uzeti novac, iz kase SDP-a, svim roditeljima ako se dokaže da je Sabo kriv. Tko je tu lud? Zapravo glupo pitanje, zna se HDZ.

  • centarfor 05.04.2014.

    Već samim izborom Nobila koji uglavnom brani kriminalce, Sabo je priznao krivicu.

  • SWEET CHILD 04.04.2014.

    Medicinska dokumentacija mu nije smetala da posjeti zračnu luku..!

Komentiraj...
Vidi sve komentare