To je to što me zanima!

Sabo i Lovrić Merzel podnijeli ostavke na dužnosti u SDP-u

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sabo je u svom pismu šefu stranke Zoranu Milanoviću napisao kako ne želi da optužnice podignute protiv njega budu opterećenje stranci i premijeru samom
Vidi originalni članak

 Vukovarski gradonačelnik Željko Sabo podnio je danas ostavku na mjesto člana Predsjedništva SDP-a, javlja Dnevnik.hr.

Sabo je u svom pismu šefu stranke Zoranu Milanoviću napisao kako ne želi da optužnice podignute protiv njega budu opterećenje stranci i premijeru samom. Također je istaknuo kako njegova ostavka ne znači priznanje krivnje već moralni čin dok se ne riješe postupci. 

Sabo je ostavkom preduhitrio Predsjedništvo koje zasjeda u srijedu i na kojem su i on i Marina Lovrić Merzel trebali biti suspendirani sa svih stranačkih dužnosti. Iako se odrekao SDP-a, ničim nije dao naslutiti da se povlači iz politike. 

Novi izbori za gradonačelnika Vukovara bit će 25. svibnja.

Ostavku podnijela i Marina Lovrić Merzel

Nakon Željka Sabe, i Marina Lovrić Merzel je u ponedjeljak dala ostavku na sve stranačke dužnosti u SDP-u. Od danas Lovrić Merzel nije više članica Predsjedništva SDP-a. 

- Doslovno mi je rekla da ne želi biti teret stranci - rekao je za Dnevnik.hr njen odvjetnik. Nije komentirao hoće li Lovrić Merzel podnijeti ostavku i na mjesto županice.

Idi na 24sata

Komentari 422

  • ben hur panonius 08.04.2014.

    zbog takvih smo vani bez imalo poštovanja..u rejtingu iza onih ispred kojih smo bili neusporedivi..

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 08.04.2014.

    nije ova rekla da koješta,da će dat ostavku jedino ako joj se kaj dokaže??? mislim da ova ostavka govori za sebe...priređuj si domijenke u remetincu.

  • PRCO 08.04.2014.

    Podnijeli ostavke nemos vjerovati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare