To je to što me zanima!

Sabor potvrdio: B. Glavaš će se braniti sa slobode

Sabor je sa 81 glasom za, 49 protiv i tri suzdržana potvrdio odluku MIP-a kojom se ne odobrava pritvor Glavaša što je tražilo Državno odvjetništvo
Vidi originalni članak

Ovime su saborski zastupnici omogućili da se Glavaš do kraja postupka brani sa slobode. Potvrđena je i odluka povjerenstva za nastavak kaznenog postupka protiv Glavaša za koju je glasovao 131 zastupnik, a jedan je bio suzdržan. S odlukom da se ne odobri pritvor za Glavaša nisu se složili oporbeni zastupnici SDP, HNS, IDS, ali i SDSS, koalicijski partner HDZ-a. SDP-ov Ivo Josipović upozorio je da se ovime Sabor umiješao u neovisnost pravosuđa i ustavnu podjelu nadležnosti. Oporbeni klubovi se slažu s Josipovićem.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • krizantema 13.01.2008.

    keira,ne znam koji si ti zemljopis ucila,ali cetnici su bili u antunovcu i tenju,a to su osjecka prigradska naselja.glavas sigurno nije brao cvijece za vrijeme rata i ne pada mi na pamet da ga branim,al cinjenica je da glavasu i ne sude za garazu,nego za politicku nepodobnost.puca vladi ona stvar za garazu,da se glavas nije osilio,ne bi ni zavrsio u zatvoru.pogledaj samo seksa,vukojevica i slicne.

  • manitou 13.01.2008.

    administrator, zbog čega na temelju subjektivne selekcije brišeš postove? molim suvisli odgovor koji će mi pomoći oko odluke da vašu stranicu brišem iz bookmarka ili ne, na čemu unaprijed zahvaljujem!

  • gardy 13.01.2008.

    ti si kao iz vukovara,,pobjegulja u zagreb...

Komentiraj...
Vidi sve komentare