To je to što me zanima!

Sačekuša u Pošti: Iz Argentine mu stigla slikovnica s drogom

Kokain je bio skriven u slikovnici, a nanjušio ju je policijski pas u frankfurtskoj zračnoj luci. Hrvatskim policajcima njemački su kolege odaslali upozorenje...
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci uhitili su 34-godišnjeg Luku J. kojem je iz Argentine došao paket sa 100 grama kokaina vrijedan oko 10.000 eura. 

Droga je bila skrivena u slikovnici, a nanjušio ju je policijski pas u frankfurtskoj zračnoj luci. Hrvatskim policajcima njemački su kolege odaslali upozorenje da u Zagreb putuje paket s drogom. Postavljena je sačekuša u Pošti. Dva dana istražitelji u civilu čekali su da naručitelj tobožnje slikovnice dođe preuzeti paket. Kada je konačno došao, uhitili su ga. 

Utvrđeno je da je Zagrepčanin drogu naručio i unaprijed platio, a još nije poznato je li mu to bio prvi put ili je to bila već uhodana ruta kojom je nabavljao opijate. U međuvremenu je i policija u Argentini alarmirana ne bi li se otkrio pošiljatelj kokaina, piše Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • jožek2 17.12.2014.

    propast će mu i prisjesti Božični i novogodišnji narko tulumi, usput i zarada. možda je ovo otkriće spasilo koji mladi život da ne poklekne pred tim zlpm.

  • Snygging 17.12.2014.

    Nije to slikovnica nego Božična čestitka... Samo deri sve te smradove koji su poslije političara najgora bagra ovog društva.

  • suza13 16.12.2014.

    uuuu koji novogodisnji docek

Komentiraj...
Vidi sve komentare