To je to što me zanima!

SAD: Curica štitila majku, pa je upucao čak šest puta

Alexis Goggins (7) iz Detroita skočila je pred Calvina Tilliea (29), koji je želio upucati majku Seliethu Parker (30) . Prijeti mu doživotni zatvor
Vidi originalni članak

Djevojčicu je ranio sa šest metaka i ona je dva tjedna kasnije i dalje u kritičnom stanju. Alexis je svojim tijelom zaklonila majku Seliethu, a ubojica je hladnokrvno šest puta zapucao u djevojčicu. Po jedan metak je dobila u oko, obraz, bradu, prsa i obje ruke. Majka je ranjena u ruku i lijevu stranu glave.
Policija je uhitila bivšeg dečka s kojim je Selietha hodala šest mjeseci. Drama je počela pretprošle subote popodne kad su majka i kći hodale prema svom kamionetu. Odjednom je iskočio naoružani muškarac. Selietha je rekla malenoj da uđe u kamionet. Kad je muškarac zapucao, djevojčica je već bila u automobilu. Tada se okrenula i skočila te svojim tijelom zaklonila majku koja je padala na pod. Tillie je tada bez trunke suosjećanja šest puta propucao djevojčicu. Prijeti mu doživotni zatvor.
Djevojčica je u napadu izgubila jedno oko, a morat će na operaciju kako bi joj izliječili drugo. Njena majka je nakon nekoliko dana puštena iz bolnice u Detroitu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Inkoba 19.12.2007.

    u Detroitu je ovo normalan dan bude i gorih stvari

  • Bijela13 19.12.2007.

    ..takvi luđaci su svuda oko nas..nije ih lako prepoznati..ali izviru sa svih strana..treba tome stati na kraj.....to jadno dijete stitilo je majku svoju......to je ljubav...sretno im bilo i brz oporavak zelim tom malom anđelu..

  • harley 19.12.2007.

    mamimcu mu...ja bih ga na stolicu pa przila

Komentiraj...
Vidi sve komentare