To je to što me zanima!

'Sad je i Mandela umro, nadam se da neću morati na sprovod'

Češki premijer Jiri Rusnok se požalio ministru obrane kako se nada da neće morati ići na pogreb Mandele jer mu je Južnoafrička Republika daleko. Mikrofon je radio...
Vidi originalni članak

Čovječe, sad je još i Mandela umro. Nadam se da će predsjednik ići. Čovječe, samo da ja ne idem, rekao je češki premijer Jiri Rusnok tijekom prijenosa sjednice parlamenta. S njim su sve komentirala i dva ministra, a prenijela televizija ČT24.

Pokušao ga je utješiti češki ministar obrane Vlastimil Picek koji mu je rekao kako će u daleku Južnoafričku Republiku putovati vojnim avionom na račun države. Rusnoka to nije oraspoložilo pa je, neznajući, naciji kukao kako se od puta izvukao predsjednik Češke Miloš Zeman.

- Užas. Nadam se da se Milošu da putovati. Ali liječnici će ga sigurno odvratiti od toga - kazao je potišteno premijer. 

Predsjednik je zbog problema s koljenom otkazao sva putovanja u strane zemlje pa i Picek sumnja u Zemanov odlazak u JAR.

- Kako će se on popeti u avion? - upitao je premijer kolege, a ministar financija Jan Fischer je samo dodao kako Zeman ima problema sa stubama. Time je samo produbio sumnje naroda, kako predsjednik ima problema s alkoholom.

Fischer je sve zaključio govoreći da je to sve totalna glupost te kako će još ispasti neko sr**e.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • rolnicka 08.12.2013.

    Koja sramota... žao mi je, da živim u domovini, gdje ima nešto tako. Sve je to počelo izborom pijanog predsjednika Zemana i sada primitivac premijer. Što još ćemo dočekati...

  • zmaja- 08.12.2013.

    Bolje da niti ne ide nego li da glumi zalost kao vjerujem neki koji ce se tamo pojaviti.

  • Renaldo 08.12.2013.

    Koji primitivac taj Jiri Rusnok. Mislio sam da ih ima samo među našim političarima, kad tamo...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare