To je to što me zanima!

SAD: Majku oslobodili optužbe da je ugušila svoju kćerkicu (2)

Tužiteljstvo je tvrdilo kako je Casey svoju kćerku omamila kloroformom, a zatim joj zalijepila traku oko usta i nosa kako bi se ugušila. Porota ju je oslobodila optužbe
Vidi originalni članak

Mladu majku Casey Anthony (25) sud u Coloradu oslobodio je krivnje za ubojstvo svoje dvogodišnje kćerkice Caylee. Sumnjičili su je da ju je omamila kloroformom i zatim joj usta i nos oblijepila trakom kako bi se ugušila. Casey su također oslobodili optužbi za zlostavljanje kćeri, ali su je proglasili krivom zbog davanja lažnih informacija istražiteljima. Anthony je presudu dočekala držeći za ruke svoje odvjetnike, a kasnije se i rasplakala. Za svaku lažnu informaciju o nestanku kćeri dobit će godinu dana zatvora, javlja CNN. Porota, u kojoj je bilo sedam žena i pet muškaraca, odluku je donijela nakon 10 sati rasprave. 

U američkom 'suđenju stoljeća' ispitali su 90 svjedoka, a Casey su presudili nakon šest tjedana. 

Malena Caylee posljednji je put viđena 16. lipnja 2008, ali je njezin nestanak prijavljen tek 15. srpnja 2008. Tužiteljstvo je inzistiralo na tome da je Casey ubila svoju kćerkicu, utrpala ju u prtljažnik automobila te kasnije putem odbacila njezino tijelo koje su našli u prosincu iste godine. Tužitelji su na sud doveli svjedoke koji su kazali kako se majka ponašala vrlo veselo i bezbrižno unatoč nestanku djevojčice. Svjedoci su na sudu kazali kako je često izlazila, tulumarila te da si je nakon što je prijavila nestanak kćeri dala istetovirati "Život je lijep". 

Obrana je pak tvrdila da djevojčicu nije ubila majka već da se utopila u bazenu. Casey i njezin otac George uspaničili su se zbog toga i zataškali njezinu smrt. Odvjetnici majke krivnju su pokušali svaliti i na čovjeka koji je našao tijelo djevojčice. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Lutkica_1_1 06.07.2011.

    to je mama, dijete baci, a nestanak prijavi nakon mjesec dana, onda jos tulumari, i zabavlja se, i za kraj: NIJE KRIVA...kud taj svIjet ide, nedaj Boze nikome...

  • liliana 06.07.2011.

    Nakon pobjede Marijane,više me ništa ne čudi .Sve je naopako.Normalno je ubit,normalno se sexat pred kamerama,samo ako si "iskren".

  • FallenMessiah 06.07.2011.

    da je češće vremena provodila u KUHINJI,ovo se ne bi dogodilo!!!!!!!!!!!:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare