To je to što me zanima!

SAD: Policajci ubili golog bolesnika elektrošokerom

Newyorška policija upucala je 35-godišnjeg golog muškarca električnim pištoljem jer nije htio sići s nadstrešnice na drugom katu zgrade u Brooklynu
Vidi originalni članak

Policija je 40 minuta uvjeravala golog Imana Moralesa (35) da se makne s nadstrešnice i prestane mahati neonskom lampom.
- Ubit ćete me, a ja ću vas sve povesti sa sobom. Umrijet ću i vi ćete umrijeti sa mnom - vikao je u srijedu popodne Iman Morales.
Iako je njegova majka molila policajce da ga ne ozlijede jer je psihički bolesnik, policajci su ga elektrošokerom srušili na ulicu. Nekoliko sati poslije preminuo je u bolnici od zadobivenih ozljeda. Susjedi su zgroženi brutalnim činom policije.
- Pao je na glavu, a ljudi su vrištali. To što su učinili nije u redu - rekao je svjedok Sean Brown. Iman Morales pobjegao je kroz prozor stana na trećem katu nakon što se posvađao s majkom. Nakon 20-ak minuta popeo se na protupožarne stube i pokušao ući susjedi u stan. Spustio se na nadstrešnicu lokala podno zgrade. Zgrabio je neonsku lampu i počeo neobuzdano mahati njome. Policajci koji su ga "skinuli" privremeno su suspendirani. Iz policije priznaju da su pretjerali, ali istraga je još u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • buzdovan 26.09.2008.

    Nije se jadnik \"nagnuo preko ruba\" već su ga moroni doslovno hladnokrvno ubili. Šansa za preživjeti pad s te visine u nesvijesnom stanju je ravna nuli. Poslije ovog filmića moram se zapitati tko je tu bio više psihički poremećen!? Biram ove u uniformama...

  • lula74 26.09.2008.

    cudno je to,covjek stoji gol i prijeti,a policajci u pancirkama ,naoruzani do zuba! koga briga sto je gol i sto vice,trebali su cekati da se umori i primiri,a u to vrijeme su mogli ako nista neki stari madrac staviti na tlo u slucaju pada,a posto je to amerika,imaju svu mogucu opremu. u 40 minuta,moglo je se puno pametnije postupiti.

  • martinmg42 26.09.2008.

    šta sad??prijetio je?!? pa jasno da će ga ubit! a i još k tome vrijeđao je morale građana,policija je obavila svoj posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare