To je to što me zanima!

SAD: Spermom istog donora začeli 150 djece u 7 godina

Cynthia Daily (48) zanijela je dijete s nepoznatim donorom sperme prije sedam godina. Cijelo je vrijeme pratila koliko njezin sin ima polubraće i polusestara
Vidi originalni članak

Socijalna radnica Cynthia Daily (48) iz Washingtona zanijela je dijete s nepoznatim donorom sperme prije sedam godina. Cijelo je vrijeme pratila koliko njezin sin ima polubraće i polusestara. S mužem je osnovala grupu kojoj je cilj bio broj registracije donora. Ni sama nije mogla vjerovati kako se rapidno širi broj djece začetih od istog donora. U sedam godina skupilo ih se čak 150. Cynthia koja ponekad ljetuje s drugim obiteljima iz grupe kaže da je neobično vidjeti svu djecu na okupu i kako zapravo sliče jedni na druge.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nikola970 07.09.2011.

    Zamislite, koliko ce biti incesta, koliko degenerika, retarda, bolesnika , i oni ce nam u buducnosti krojiti sudbinu i zakone. Nek je Amerika amerima, nek ne dolaze ovamo. Bolest je prelazna!

  • nikola970 07.09.2011.

    Bolesna Amerika, bolesni zapad, ne dam te Srbijo, kakva is da si, mi to jos uvijek radimo s onom stvari iz gaca, s onim mud..a!

  • sabo 06.09.2011.

    Naravno, civilizirani liberali će me popljuvati, ali ipak moram: Djeca se mogu rađati isključivo u bračnoj zajednici. Ukoliko nema djece ide se na umjetnu oplodnju (isključivo sperma supruga i jajna stanica supruge). Ukoliko i tako ne ide, Bože dragi, ima djece za usvajanje. Sve ostale kombinacije (a naročito umjetna oplodnja spermom nepoznatog donatora) ne dolaze u obzir. Sve ovo pišem iz osobnog iskustva. Ja i supruga smo išli na umjetnu oplodnju i dogovorili se na usvajanje ako ne uspije. Hvala Bogu zbog terapija i lijekova je uspjelo normalnim putem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare