To je to što me zanima!

SAD "stiže" u Europu s teškim naoružanjem zbog Rusije?

Ruski izvidni avioni su u četvrtak u niskom letu prelijetali četiri NATO-ova ratna broda, uključujući i američki razarač USS Jason Dunham u Balitčkom moru
Vidi originalni članak

Pentagon bi mogao rasporediti tenkove, oklopne transportere i drugo teško naoružanje za oko 5000 vojnika u nekoliko baltičkih i istočnoeuropskih država kako bi odvratio moguću rusku agresiju, piše u subotu The New York Times. Ako se to zaista dogodi, to će biti prvi put od vremena Hladnog rata da Washington razmješta teško naoružanje u novim članicama NATO-a u istočnoj Europi koje su nekada bile dijelom sovjetske sfere utjecaja. 

CNN je pak u međuvremenu objavio da su u četvrtak ruski izvidni avioni u niskom letu prelijetali  četiri NATO-ova ratna broda, uključujući i američki razarač USS Jason Dunham u Balitčkom moru. Dunham je plovio u društvu po jednog britanskog, francuskog i njemačkog ratnog broda, a ruski zrakoplovi su ih prelijetali navodno na samo 150 metara visine. 

Idi na 24sata

Komentari 255

  • Anga50 22.06.2015.

    evropa moze izvuci samo kraci kraj..... a tako ce i biti... evropa nemocna a rusi i ameri se prepucavaju... lako moguce da izgube koju malu raketicu u evropi???

  • Goran Vincek 17.06.2015.

    a kaj bi trebalo stat za ruse te teroriste s putinom klaunom na celu?nikad rade za ameriku nego za putina teroristu!budite sretni kaj smo pon nato eu i amerima a ne samo kukate!da smo pod rusijom niceg nebi bilo pustos i bjeda zato samo za amere eu i nato!

  • bopozopo 15.06.2015.

    E sad bi trebali Rusi dovuć naoružanje na Kubu pa da vidimo kako će bagra američka reagirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare