To je to što me zanima!

SAD: Truplo svoje djevojke 28 godina držao u zamrzivaču

Mostrum vedrog lica: Nitko od prijatelja i rodbine Franka Juliana (80) sve do njegove smrti nije naslutio da je ubojica. Truplo su u skladištu našla njegova djeca...
Vidi originalni članak

Djeca trgovačkog putnika Franka Juliana iz američkog Mainea odlučila su nakon očeve smrti raskrčiti skladište kojim se njihov otac koristio za posao. Devet sinova u mračnom je skladištu ubrzo otkrilo čak 28 godina skrivenu tajnu. Premećući po stvarima, otvorili su isključenu škrinju i gotovo se onesvijestili. Ugledali su ljudske kosti i odmah pozvali policiju.

Istraga je na kraju pokazala da je riječ o Kitty Wardwell, Frankovoj bivšoj djevojci koja je nestala 1983. godine. Imala je tada 29 godina, a Frank 52. Zajednički prijatelji potvrdili su kako je par imao nestabilnu vezu i da su često prekidali. Nakon Kittyna nestanka policija je ispitala Franka. Rekao im je kako su se posvađali u nekome motelu te da ju je tamo ostavio i otišao i više ju nije vidio. Nikada mu nisu pretražili stan ni skladište pokraj kuće. Frankovi prijatelji i rodbina bili su u šoku nakon što su čuli kako je moguće da je upravo on ubio Kitty.

- Ništa što sam znao o njemu nije upućivalo na to da bi mogao biti loš čovjek. Bio je iznimno ugodan, ljubazan, uvijek spreman pomoći. Zapravo sam mu se divio - rekao je Frankov prijatelj Mark Ferguson.

Frank je s jednim od sinova imao trgovinu mješovite robe. Svi koji su kod njega kupovali rekli su policiji da je uvijek bio dobro raspoložen i da im je davao da kupuju na rate kad nisu imali novca. Sinovi koje je imao s dvije žene ispričali su se rodbini Kitty Wardwell.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Split1234 01.11.2011.

    Najgore od svega je što svakodnevno čitamo o ovakvim monstrumima- ima ih toliko da me neki novi slučaj više ne može ni iznenaditi.U što se ovaj svijet pretvorio!

  • Gatsby 31.10.2011.

    Što ti je ljubav a?

  • zoran123456 27.10.2011.

    a recimo u škrinju staviš tijelo, i onda prekriješ slojem leda - pa na to staviš meso i svašta. Ako ti dođe policija neće naći tijelo. Najveće je pitanje kako napraviti alibi da si bio u nekom motelu i slično. Djeluje mi dobro ovako laički - ali neka me neko razuvjeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare