To je to što me zanima!

Sahranili su majku i sina: Ne vjerujemo da više nisu s nama

Shrvana obitelj i prijatelji oprostili su na zagrebačkom Krematoriju od Nede Bujević (49) i njezina sina Ivana (18), koji su stradali u prometnoj nesreći na Trešnjevci
Vidi originalni članak

Bože, zašto baš oni? Još ni sad ne vjerujem da ih nema. Nakon što sam doznala, nisam prestajala plakati. Stradalo je pola divne obitelji, riječi su prijatelja koji su u sjećanje na Nedu i Ivana Bujevića otvorili profil na Facebooku. Najbliži su se u utorak na zagrebačkom Krematoriju oprostili od majke i sina. Stradali su u četvrtak u stravičnoj prometnoj nesreći na križanju Ozaljske i Nehajske ulice. Gubitak je potresao obitelj, Ivanova oca Stanislava i sestru. U nevjerici su stajali pored ljesova najmilijih i uplakani molili za njih.

- Sjećamo je se kao jako povezane obitelji. Neprestano su bili skupa, odlazili često na misu i pjevali su u crkvenom zboru - govore susjedi. Profesori iz srednje škole u Zagorskoj, u koju je Ivan išao, pamtit će ga po ustrajnosti i marljivosti.

- Divan mladić, ali i divni roditelji. U tri godine nikad nije niti jedan dan izostao iz škole. Uvijek je marljivo radio i profesori su ga jako voljeli. Njegova je majka skromna žena, a sa suprugom se uvijek pažljivo brinula o sinu. Šokirani smo zbog nesreće - rekao je Darko Klobučar, ravnatelj škole.

Vozaču Porschea Mladenu Guštinu (56), koji je najvjerojatnije prošao na crveno i tako skrivio nesreću, istražni sudac odredio je jednomjesečno zadržavanje u pritvoru kako ne bi ponovio kazneno djelo.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Diavoletta_666 07.09.2011.

    Tragedija.... Nazalost ne prolaze samo vozaci skupocijenih automobila kroz crveno..... Sucut obitelji a vjerujem da ni vozacu i njegovoj obitelji nije lako!!!! Nemozemo vratiti vrime....

  • muthafuka 07.09.2011.

    ajde da ponovin opet, di su ona dobra stara vrimena kad smo imali kaznu smrt streljanjem...

  • eiva 06.09.2011.

    jos sam u soku na koji nacin su izgubili zivot... Sucut obitelji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare