To je to što me zanima!

Sakrij se tko stigne jer danas je smak svijeta i to za "ozbiljno"

Ovaj put propovjednik Camping i njegovi sljedbenici izbjegavaju medijsku pozornost. Iako je dva puta pogriješio u procjeni smaka svijeta, uvjeren je kako će to biti danas
Vidi originalni članak

FamilyRadio kojeg vodi Harold Camping (90) najavio je kako će danas biti smak svijeta, ponovno! Camping je najavio već za 21. svibnja ove godine kako će 200 milijuna kršćana otići u raj, ali sada je "promijenio ploču" te tvrdi kako će ipak 21. listopada biti smak svijeta. Ipak, ovaj put propovjednik iz Kalifornije i njegovi sljedbenici izbjegavaju medijsku pozornost.

- Žao mi je, ali morat ću vas razočarati. Naredili su nam da ne razgovaramo s medijima - kazala je Campingova kćer, Susan Espinoza. Osim nje, ni nekoliko sljedbenika također nije htjelo komentirati ništa za medije, piše Daily Mail.

Harold Camping je već dva puta pogriješio u predviđanju smaka svijeta, ali i dalje na internetskoj stranici FamilyRadio širi svoju riječ. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • neznanac 22.10.2011.

    malo malo pa prezivim smak svijeta, jaci od norrisa xD hehe

  • IvanKnežević_1 22.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lukaradic55 21.10.2011.

    evo, preživjeli smo još jedan smak svijeta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare