To je to što me zanima!

'Sakrijte mobitele kad ste kraj ovih, znate koji su. Možda da nam Sabor kupi security screen'

Hrvoje Zekanović osvrnuo se za saborskom govornicom na fotografije svog dopisivanja s glasnogovornikom HDZ-a objavljene u medijima pozvavši sve na oprez kad su kraj zastupnika Suverenista
Vidi originalni članak

Nečuveno je da netko od kolega fotografira mobitel i distribuira sadržaj, privatnu korespodenciju, medijima, poručio je zasupnik Hrvoje Zekanović govoreći o fotografijama svog zaslona mobitela, koje je netko od saborskih zastupnika "okinuo" prošlog tjedna.

Na njima se, podsjetimo, vide poruke Zoltana Kaboka, glasnogovornika HDZ-a, koji mu spočitava foru koju je uputio SDP-ovom Peđi Grbinu o Snoopyju kao bezveznu. Zekanović se sada obratio predsjedniku Sabora, ali i pozvao ostale kolege na oprez. 

PRIMA UPUTE OD HDZ-A? FOTO Zekanović se dopisivao s glasnogovornikom HDZ-a: 'Ovo sa Snoopyjem ti je bilo glupo...'

- Pozivam instituciju Sabora da se te kolege smjesti u prvi red, kao kazna u školi, ne treba ih se vući za uši, ali neka sjede u prvom redu da više nikome ne mogu škiljiti u mobitel, fotografirati i to distribuirati. To je sramotno i ispod svake razine ponašanja. Ima i drugi način, možda da nam Sabor svima kupi onaj security screen da zalijepimo na mobitele jer ako sjedimo kraj tih kolega, možemo svi imati problem, a znate svi o kome se radi. Budite na oprezu kad ste blizu njih, sakrijte mobitel i pokrijte ga - kazao je. 

Iako sada nije nikoga imenovao, u izjavama medijima je za ovaj čin optužio bivše stranačke kolege, Suvereniste Marijana Pavličeka i Marka Milanovića Litru, upirući još prstom u Mostovog Nikolu Grmoju da su to učinili po njegovoj uputi. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ilmare 11.05.2023.

    Imaš love,Zekanoviću . Kupi si sam. Ì ovo što več imate ne plaća Sabor ,već MI...

  • livija i ja 10.05.2023.

    Postao lutka na daljinsko upravljanje -od sramote bolje da šutiš.

  • Vlad 10.05.2023.

    Imate laptope koje ste besplatno DOBILI a mobitele je nepristojno koristiti na nekim mjestima a to uključuje i Sabor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare