To je to što me zanima!

Sam u kući: Ivo ostaje, Mirjana i Bruna idu Petri u New York?

Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković kazala je kako je bivši premijer odustao od ideje da ode u Split gdje mu je majka i rodbina, a za blagdane će se odmarati
Vidi originalni članak

Ivo Sanader Božić će provesti sam u 600-tinjak kvadrata svoje vile u Kozarčevoj ulici u Zagrebu. Njegova supruga Mirjana i kćer Bruna, prema pisanju Jutarnjeg lista, odlaze u dvotjedni posjet starijoj kćeri Petri u New York. 

Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković kazala je kako je bivši premijer odustao od ideje da ode u Split gdje mu je majka i rodbina.

 - Nismo sudu predali zahtjev za odlazak u Split jer smo procijenili da je to možda ipak preuranjeno - kazala je Sloković dodavši kako će se Sanader preko blagdana odmarati. 

Više pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • johnny_ 24.12.2011.

    O siroče naše malo...! :( Ma nije moguće da opet pravi budale od nas...! Ma ne,nikako..! A do jučer smo gotovo htjeli osnovati zakladu "Za stanovnike Remetinca" da mu riješimo te režije i zakupnine što su ga stisle nakon blokade njegove svekolike imovine,kad gle vraga,ode familija (oni koji smiju) u Ameriku...Ma dao bi jednu sijedu s glave u vatru da su osvojili putovanje na nekoj blagdanskoj nagradnoj igri..! Kako samo mene uvijek zaobiđe..? :(

  • ljudi 24.12.2011.

    No comment.

  • rođo rođin1 23.12.2011.

    e moj ivo,moj ivo džaba slava,džaba sve,ko bi gori sad je doli.eto sad si vjerovatno sretan i zadovoljan..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare