To je to što me zanima!

Samo 15 dana nakon rođenja pozvali su ga da služi vojsku

Njemačka: Mali Clemens je dobio poziv za vojsku samo 15 dana nakon što se rodio. Roditelji su saznali da je riječ o greški, no ipak su pisali ministru obrane
Vidi originalni članak

Samo 15 dana nakon rođenja Clemens je dobio poziv u vojsku. Njegov otac Christian Krause (32) iz njemačkog Ballenstedta je za Bild ispričao kako ih je poziv iznenadio.

- Odmah smo reagirali da vidimo o čemu se zapravo radi. Ubrzo smo saznali da su pogriješili službenici u vijećnici - kaže Christian. Mama Anja Kujath (29) dodaje da im je greška bila smiješna te da su poslali pismo ministru obrane. 

- U pismo smo ministru predložili da bi naš sin bio dobar u mornarici. Clemensa smo već vodili na plivanje za bebe i voda ga je oduševila, a ronio je kao podmornica. Ministru smo napisali i da bi bio dobar zapovjednik jer kada Clemens vrišti, svi ga slušamo - objašnjava Anja i dodaje kako odgovor od ministra još nisu dobili. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • pituguli 09.11.2010.

    hahahahaha....ajde super,baš sam se nasmijao a i bebek je super :)

  • Piknik 09.11.2010.

    a baš je mali cakan

  • onaj 09.11.2010.

    A zašto se ne smije napisati da su hrvatski 18estogodišnjaci ili mamini sinovi ili nesposobna derišta??? Tko nije sposoban odslužiti 6 mjeseci bilo kakvog vojnog roka nije sposoban ni za život! Ja nisam puno stariji, i iz one prve sam generacije koja nije išla u vojsku. I ovo što govorim je apsolutna istina, što god tko mislio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare