To je to što me zanima!

Samo 200 ljudi na skupu HDZ-a, nezadovoljni vozači trubili

Jadranka Kosor je na skupu rekla kako je sigurna da u Rijeci i PG županiji ima simpatizera HDZ-a, ali i onih koji će na predstojećim izborima glasati upravo za HDZ
Vidi originalni članak

Jadranka Kosor, predsjednica HDZ-a, u srijedu je poslijepodne na Jadranskom trgu u Rijeci predstavila kandidate stranke u 8. izbornoj jedinici. Sigurna je da u Rijeci i PG županiji ima simpatizera HDZ-a, ali i onih koji će na predstojećim izborima glasati upravo za HDZ.

- Ima ih više nego što to mnogi očekuju. Pokazat ćemo 4. prosinca da nas ima i da živimo za Hrvatsku u skladu s političkom doktrinom dr. Franje Tuđmana ‘Sve za Hrvatsku - Hrvatsku ni za što, rekla je Kosor. Prije dolaska u Rijeku Kosor i kandidati bili su u Crikvenici, Krku i Kostreni, a po završetku skupa u Rijeci krenuli su prema Pazinu.

– Poručujem suprotnom taboru koji već dijeli fotelje i pije šampanjac da izbori završavaju 4. prosinca kad se zatvore birališta. Tada će se jako iznenaditi kada će građani pokazati da podržavaju HDZ, stranku koja je stvorila Hrvatsku i očuvala nacionalne interese, dodala je Kosor i poručila da o demokraciji i uređenju Hrvatske danas govore oni koji su kad se donosila odluka o slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj izašli iz Sabora da ne bi glasali za nju, a sada žele vlast. Osvrnula se i na velika ulaganja Vlade u projekte u Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji kao i na brojne napade i uvrede koji su iz Rijeke, iz redova SDP-a, upućivani njoj i stranci. Nije zaboravila spomenuti niti zasluge HDZ-a u završetku pregovara s EU i borbu protiv korupcije koja se mora nastaviti – Ne smije se dopustiti da našu borbu protiv korupcije, zbog koje plaćamo najveću cijenu, zamijeni selektivna hajka, što bi se moglo dogoditi ako našim suparnicima dopustimo da svoje namjere realiziraju nakon izbora, rekla je Kosor i pozvala Riječane da glasaju za HDZ.

Na skupu 200 ljudi

Među dvjestotinjak Riječana koji su dočekali HDZ-ovce, bio je i riječki prosvjednik Marin Miočić Stošić s transparentom ‘Zar itko normalan nakon svega ima obraza glasati za HDZ’. Njega su dva muškarca sa zastavama HDZ-a 'ispratili' s trga. 

Osim Miočića Stošića svoje nezadovoljstvo su izrazili i vozači koji su trubili sok su prolazili okolnim ulicama u vrijeme skupa. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bibolina 24.11.2011.

    a kada je u istri i tom dijelu hdz ili neka druga stranka bila prihvaćena osim IDS-a? uvijek su više voljeli talijane i sve talijansko , da se njih pita oni bi pripadali italiji a ne lijepoj našoj!

  • slavic 24.11.2011.

    kad padaju sve niže a najviše im šteti sama Kosorica sa svojim glupim izjavama to bi im trebalo biti jasno!Največu štetu je nanesla svojim pljuvanjem i na obljetnicu Ovčare imati skup pjevati i plesati ponizila je pobijene a njihovim obiteljima stavila sol na ranu!Trebala je osobno provesti dan sa njima bez reflektora i svojih čuvara!Nije prava mama jer da je treba si zamisliti da je njen sin tako ubijen i da gleda kako neko radi cirkus na takav dan!

  • glasna_1 24.11.2011.

    neki dan su postavili promotivni štand na korzu,kao i ostale stranke....ali njih je čuvala policija......

Komentiraj...
Vidi sve komentare