To je to što me zanima!

Samo da mi sin preživi, nikad neću zaboraviti slike od te noći

U teškoj prometnoj nesreći u Novom Travniku Hajrić je izgubio suprugu Azru (30) i kćer Almu (9) kad je na njih naletio pomahnitali Nermin Rustempašić (34)
Vidi originalni članak

Mirnes Hajrić cijelu noć je proveo u sarajevskoj bolnici uz četverogodišnjeg sina koji je na Intenzivnoj njezi. U teškoj prometnoj nesreći u Novom Travniku Hajrić je izgubio suprugu Azru (30) i kćer Almu (9) kad je na njih naletio pomahnitali Nermin Rustempašić (34) kojem su izmjerili tri promila alkohola u krvi, a nakon nesreće nije mogao ni stajati na nogama nego je puzao po podu. 

- Doktori kažu da je mali dobro - teškom mukom rekao je Hajrić za Avaz

Prisjetio se kobne noći kad je Rustempašić naletio na njegovu obitelj i još dvoje djece.

'Valjda je tako trebalo biti'

- Zvao sam Azru dva puta, da dođem po njih da ne hodaju. Ali, djeca su se htjela prošetati do kuće. Sljedeće što sam čuo bilo je da je netko automobilom udario ženu i djecu. Te slike koje sam vidio nikada neću zaboraviti - priča on.

DJEČACI SU JOŠ UVIJEK U BOLNICI Velika tuga u Travniku: Obitelj pokopala poginule majku i kćer

Njegova supruga Azra, kako su mu rekli doktori, na licu mjesta je preminula. Almu su pokušali reanimirati, jer je davala znakove života.

- Ni njoj nije bilo spasa. Valjda je tako trebalo biti. Što da kažem, bilo je određeno da nastradaju tako - kaže Mirnes.

- Samo da mi ovo dijete preživi i bude dobro. On mi daje snagu da se borim i da budem jak - rekao je Hajrić koji je danas pokopao suprugu i kćer. 

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 10.12.2018.

    Čitam pojedine komentare i ne mogu vjerovati da se i u ovako teškoj situaciji mržnja prema drugom i drugačijem ističe. Čovjek je vjernik, ne križa se (niti se ne krsti) i odmah je fanatik, zaostala muslimančina. Svaka vjera ima svoje običaje. Ako ne znate, ne komentirajte. Kod nas muslimana je jedan od sastavnih dijelova vjere da se sve zbiva i događa Božijom voljom i odredbom. Kada je dobro, to je nagrada od Boga, kada je loše, to je iskušenje od Boga. Ma ima toga i kod vas, samo ne znate. Ili ne želite znati. Mnogi i dalje vjeruju u plavokosog i plavookog Isusa Krista kakvim ga prikazuju, a čovjek bio Židov. Znači tamnoput, crne ili smeđe kose. Tako da pretpostavljam da "institucija" iskušenja postoji i kod vas kršćana. Bog iskušava ovog čovjeka sa patnjom, gubitkom supruge i kćeri, a on to kao vjernik podnosi koliko god može znajući da će ih (ako Bog da) vidjeti u raju, gdje je vječan život za razliku od ovog prolaznog.

  • Tomy77. 10.12.2018.

    Nedaj Bože nikome takvo što!

  • Le...Go... 10.12.2018.

    Držite se gospodine i vjerujte u najbolji ishod,nadam se da će vam sa sinom biti sve u redu.------------------------Citiram gosp. što je izjavio :-" Zvao sam Azru dva puta, da dođem po njih da ne hodaju." ---------------------Nažalost imao sam isti takav slučaj. 30.05.2008 supruga i najstarija kćer su otišle nešto kupiti.Ja ih zovem ako su gotove da dođem po njih.Supruga kaže ne treba , da će doći autobusom.Nažalost 100 m od kuće ih je na semaforu pokupio pijani svećenik. Obadvije su fizički dobro ali psihički je supruga puno teže prošla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare