To je to što me zanima!

Samo HDZ-ovci znaju što je Kolinda rekla u Vodicama

Nakon uvodnog obraćanja Ante Kulušića i Josipe Rimac, glasnogovornik Kolinde Grabar Kitarović Mladen Pavić zamolio je sve novinare da napuste dvoranu
Vidi originalni članak

Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednička kandidatkinja Hrvatske demokratske zajednice, predstavila se stranačkim kolegama u Vodicama na, kako su ga nazvali, motivacijskom skupu.  Dočekale su je gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev i gradonačelnica Knina Josipa Rimac, župan Goran Pauk, gradonačelnik Šibenika dr. Željko Burić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Ante Kulušić i mnoštvo stranačkih dužnosnika i članova stranke iz čitave županije. 

- Znanje, zajedništvo i domoljublje samo su tri od mnogo argumenata koje imamo za još jednu u nizu pobjeda na izborima, ovaj put na predsjedničkim. U ime svih nas u Šibensko-kninskoj županiji, mogu reći da je vrijeme da Hrvatska nakon dr. Franje Tuđmana ima lidera koji će iskreno i bez zadrške raditi na pomicanju hrvatskih nacionalnih interesa i vratiti zemlji nadu - rekao je u pozdravnom obraćanju Ante Kulušić.

- Draga naša buduća predsjednice, draga naša Kolinda, dobrodošla u Šibensko-kninsku županiju, dobrodošla u Grad Vodice, grad koji su mnogi zaobilazili i nisu imali vremena svratiti ovdje. Ova prepuna dvorana znak je da ćemo u slijedećem mandatu imati za predsjednicu Republike Hrvatske našu Kolindu Grabar Kitarović - rekla je gradonačelnica Knina i članica Predsjedništva HDZ-a Josipa Rimac

Što je predsjednička kandidatkinja rekla skupu znaju samo HDZ-ovci

Naime, Mladen Pavić, glasnogovornik predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović, nakon obraćanja Kulušića i Rimac zamolio je novinare da napuste dvoranu, jer se radi o internom, zatvorenom stranačkom skupu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • lotus_1 15.11.2014.

    Ma odlično! Ova praksa trebala bi postati tradicija. Čemu dosađivati i uznemiravati druge ljude? Kvarit im dan...

  • marica-maca 15.11.2014.

    Prođe me neka jeza kad počnu govori sa "dragi moji,dragi naši"

  • griskinja 15.11.2014.

    Ma koga više briga što ona lupeta i mlati po onome što još nisu pokrali Hdz.možeš mislit što ona može reći,jedino naputak Kara-marka na kojeg sve više sliči."Dignimo ruke u vis, i lupimo postolu"i idi od kuda si došla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare