To je to što me zanima!

Samo se šalio? Hajdaš Dončić ipak ne bi prodao HAC ONC

Ne postoji nikakva odluka o mogućoj privatizaciji niti se u Vladi o tome razgovaralo, kazali su iz Ministarstva. Premijer jučer nije pojma imao o ministrovoj izjavi
Vidi originalni članak

Ministar je na hipotetsko pitanje dao hipotetski odgovor kako je moguće HAC ONC jednog dana i privatizirati. Ne postoji nikakva odluka o mogućoj privatizaciji HAC ONC-a niti se u Vladi o tome razgovaralo, priopćili su danas iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture komentirajući jučerašnju izjavu Siniše Hajdaša Dončića o monetizaciji autocesta.

- Ako do monetizacije ne dođe, ne preostaje nam ništa drugo nego privatizirati HAC, kazao je i još jednom ustvrdio:

- Ponavljam, to nam ne rješava problem duga ali ćemo mi definitivno prodati HAC ONC.

O njegovoj izjavi njegov šef premijer Zoran Milanović ništa nije znao sinoć kad je gostovao u HTV-ovoj emisiji Javna stvar. 

- Što ćemo prodati?, začuđeno je odgovorio Milanović na pitanje voditelja.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • otilliaOS33 24.11.2014.

    premijer začuđen, premijer ne zna što njegovi ministri govore....patetično.....a ministar Dončić zaista ima smisao za humor.....pri tome mislim na njegovu izjavu u kojoj veli da se samo šalio......niti je vrijeme za šalu, niti je tema za šalu, no eto......može mu se.

  • sumnjičav 24.11.2014.

    Da se priroda jako našalila s njim vidi se svakodnevno po njegovim izjavama i djelima.

  • žofanija 24.11.2014.

    Slušajući SjednicuVlade, ovo je normalan rezultat postupka. Premijer navodi točki dnevnog reda. pita tko je za i ide na glasanja, a da nitko nezna o čemu se radi, niko koga interesira. Utvrdio sam da na taj način Vlada donjela niz štetnih Odluka za koje nije svjesna, ali je odgovorna. Mnogi Ministri podmeću svoje prijedloge , da bi kasnije provodili u ime Vlade štetne radnje. Ovo je dokazano u postupku predstečajnih nagodbi, modelu otpisa, modelu stečaja, jer ako se netko zamjerio Slavku, ili je slavko trebao nekom pogodovati, Slavko je to dao na Vladu i ode tvrtka.,

Komentiraj...
Vidi sve komentare