To je to što me zanima!

'Samo želimo dati sve od sebe da građani Hrvatske bolje žive'

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor istaknuo je kako bi većine bilo i bez Milana Bandića i njegovih prebjega, a pomalo nervozno je naglašavao kako HSLS s njim nije u koaliciji
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković sastao se u utorak sa koalicijskim partnerima u Banskim dvorima na prvom ovogodišnjem sastanku.

Kako je istaknuo HDSSB-ov Branimir Glavaš, razgovarali su o početku nove sjednice Sabora, aktualnom satu koji Vladu očekuje u srijedu u Saboru i aktualnoj političkoj situaciji.

Partneri su nakon završetka sastanka kratko komentirali kako je većina stabilna.

- Nema nikakvih problema. Idemo pokušati dočekati kraj 2019., dati sve od sebe da građani bolje žive - poručio je šef HNS-a Ivan Vrdoljak.

Na pitanje jesu li bujanje Kluba Milana Bandića i prebjezi koji su pod povećalom DORH-a uzdrmali koaliciju, rekao je kako nisu.

- Pričali smo o tome kako provesti sve reformske procese do kraja, obrazovanje kao prvo. Imamo ozbiljnog posla koje trebamo napraviti - rekao je dodajući kako mu ne smeta rast Bandićevog Kluba.

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor istaknuo je kako bi većine bilo i bez Milana Bandića i njegovih prebjega, a pomalo nervozno je naglašavao kako HSLS s njim nije u koaliciji, iako zajedno s njim čini vladajuću većinu.

- HSLS nije u koaliciji s Milanom Bandićem ni na lokalnoj ni na državnoj razini niti će ikada biti - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • utiha 16.01.2019.

    Vrdoljak: Dajemo sve od sebe da nama bude dobro i da smo što dulje na vlasti.

  • nori 🖖 16.01.2019.

    I razdjelnike

  • 2 x general 16.01.2019.

    ljiga bez imalo srama i samopoštovanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare