To je to što me zanima!

Samobor: Motorom je naletio na dječaka i teško ga ozlijedio

Dječak (11) je pretrčavao cestu u Samoboru. Istrčao je na nju iza autobusa koji je stajao na stajalištu. Tada je na njega naletio motor koji je vozio T.K.D. (24)
Vidi originalni članak

Na dječaka (11) u četvrtak je oko 20 sati u Ulici bana Jelačića u Samoboru naletio motor. Dijete je prelazilo cestu izvan pješačkog prijelaza i iza autobusa koji je stajao na stanici. Motorom je na njega tada naletio T.K.D. (21), koji nema položeni vozački ispit za motore. Teško ozlijeđenog dječaka su prevezli u Klaićevu bolnicu u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • axlica 24.09.2011.

    ovaj nema šta radit za motorom i to mu treba naplatit fino a i roditeljima također jer im dijete ugrožava sebe i sve sudionike prometa. pa će se malo pozabavit odgojem kada su dosad očigledno jaja ladili.

  • IrvinMujčin 23.09.2011.

    Duky007-Ma vidi ti budale,covjek bez polozenog vozackog upravljao motorom,bez dozvole znaci krivac 100 posto.Ali ocigledno i ti motor cim pametujes 24 godine i mulca nisu naucili da bez polozenog nemas sto raditi i upravljati

  • Duky007 23.09.2011.

    Ma koje ste vi face i frajeri, svi tak jako pametni, a ni ne znate kaj se dogodilo. Kao prvo mali je imao zebru na 20 metara sa lijeve i desne strane od sebe, ali ne očito ga budale poput vas nisu naučile da se cesta prelazi na zebri, a mogo je i pogledat lijevo i desno dok je izletavo iza busa po noći, mislim to bi bilo normalno, ali ne kriv je dečko koji vozi motor zadnjih 10 godina jer ga nije učio, pa vidio bi vas u toj situaciji. Vi bi davali zatvorske kazne, takve maloumne osobe poput vas treba zatvorit!!!! P.S. mali je dobro, i to je odlična stvar jer bi ga netko imao na duši, a nije bio kriv zbog nepažnje djeteta koje nije znalo preći cestu

Komentiraj...
Vidi sve komentare