To je to što me zanima!

Sanader: Bajić vodi križarski rat protiv mene, ali neće dobiti

Sanader tvrdi da su Fiolića ucjenjivali te je zato rekao ono što je rekao. Sanader kaže i da mu je žao što je Bajića ostavio na mjestu glavnog državnog odvjetnika
Vidi originalni članak

Nakon ročišta u slučaju Fimi Media u ponedjeljak, bivši premijer Ivo Sanader se samoinicijativno obratio novinarima. Rekao je kako ne može ne prokomentirati podizanje optužnice u slučaju Planinska. 

Sanader kaže kako Mladen Bajić protiv njega vodi križarski rat, ali da ga neće dobiti, piše Dnevnik.hr. Sanader je dodao kako mu je žao što je Bajića ostavio na mjestu glavnog državnog odvjetnika. 

Sanader je naglasio i kako vjeruje da su Stjepana Fiolića ucjenjivali kako će mu zatvoriti ženu i da će dobiti devet godina zatvora te da je zato Fiolić rekao ono što je rekao. Sanader smatra da se isto dogodilo i u slučaju Petra Čobankovića. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • TomaBudimir 05.09.2012.

    koji sprd od drzave ma samo sto je one umjetnine iz HRVATSKOG MUZEJA drza sakrivenu u svom podrumu -A TO JE HRVATSKO ZNACI NASE 4 I NESTO MILJUNA STANOVNIKA A TO JE UKRA NAMA TREBA GA OSUDIT PO BRZOM POSTUPKU I STRPAT U ZATVOR E ONDA GA ZA OSTALO TERETITE A NE VI GA JOS PUSTATE NA GOD. ODMOR STO MU NISTE ZAPLJENILI SVU NEKRETNINU I POKRETNINU MALOG COVJEKA BI DAVNO SATRALI DO TEMELJA

  • Skorp 04.09.2012.

    Meni je žao da je Sanader krao, ma što krao, megakrao.

  • bankina 04.09.2012.

    Nevijerovatno kako On manipulira sa svima,,,i to nikome ne smeta...Čovijek izlazii iz Suda i čeka novinare da mu se približe da bi manipulirao sa svima,,,Kako netko tko je na uvjetnoj slobodi može Sucu prigovarati i manipulirati javnošću a da to nikog netagira,,Ima da šuti ili gubi pravo na uvjetnu Slobodu,,po meni pod hitno u kavez sa njime,,,,,,a kako mu dozvoljavaju da baljezga još će biti da je,, Kalimero ,,kriv za sve ovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare