To je to što me zanima!

Sanader dolazi u Austriju na predavanje i diskusiju

Bivši šef HDZ-a i premijer sudjelovat će u panel-diskusiji na temu 'BiH: 15 godina nakon Daytona' u austrijskom Alpbachu. Onda bi se trebao vratiti
Vidi originalni članak

Ivo Sanader ubrzo se vraća sa svog odmora u Sjedinjenim Državama, a ne u Hrvatsku već u Austriju. Naime, za kraj ovog mjeseca dogovorio je gostovanje u austrijskom Alpbachu, od 29. do 31. kolovoza, gdje će sudjelovati u panel-diskusiji s poznatim europskim političarima. To će ujedno biti i prvi njegov javni nastup nakon duže pauze, piše Slobodna Dalmacija. Sanader će predavati na temu 'Konstrukcije i stvarnost' u sklopu ljetne škole Ljetne škole europskih integracija, koja ove godine traje od 19. kolovoza do 4. rujna u organizaciji nevladina Europskog foruma Alpbach. Također će sudjelovati i u panel-diskusiji na temu 'BiH - 15 godina nakon Daytona'. Osim njega najavljeni su i kosovski ministar financija i gospodarstva Ahmet Shala, zatim visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Inzko te Samuel Žbogar, slovenski ministar vanjskih poslova. Nakon gostovanja u Austriji, Sanader bi se trebao vratiti kući - u Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • stari mudrac 20.08.2010.

    moraćemo karlu del ponte angažirati da ga vratimo doma.

  • dssddssdsfggdsw 20.08.2010.

    Na predavanje ha ha, ma ide on tamo na neke razgovore, dakle ili će se sve zataškati sa njegove strane ili nešto izađe.

  • optimist2 20.08.2010.

    Ako je Sanader krema elite i najbolje što je Hrvatska izrodila narodu,onda je sve ostalo velika žabokrečina,kada još uvijek takvi ljudi zauzimaju naslovnice svih tabloida.

Komentiraj...
Vidi sve komentare