To je to što me zanima!

Sanader i Kosor sastali se na tajnom ručku u Zagrebu

Bivši premijer Ivo Sanader ručao je u utorak sa premijerkom Kosor u restoranu Baltazar. Iz Vlade kažu da je čestitao na nastavku pregovora s EU
Vidi originalni članak

Ivo Sanader i premijerka Jadranka Kosor zajedno su ručali u utorak u zagrebačkom restoranu Baltazar.
- Sanader je čestitao premijerki na nastavku pregovora s EU - rekao je glasnogovornik Zlatko Mehun.
Kako se neslužbeno doznaje Sanader je izabrao mjesto gdje će se sastati s premijerkom. Za predjelo su jeli tjesteninu s istarskim tartufima, a za glavno jelo su odabrali jadransku ribu. Sve su to zalili sa po decilitrom malvazije.
To je prvo njihovo zajedničko pojavljivanje nakon Sanaderove ostavke. Nakon HDZ-ova izbornog sabora u Areni Zagreb Jadranka Kosor i Ivo Sanader ručali su odvojeno, oboje na skrivenim lokacijama, u restoranima iz kojih su se izvukli kriomice, bez obraćanja novinarima. Njihovi međusobni odnosi, ako je suditi prema njenim izjavama, u proteklih nekoliko mjeseci proživjeli su zanimljive mijene. Jadranka Kosor najprije je rekla “Kud Sanader, tud i ja”; nakon ostavke rekla je “Ivo Sanader je bio neprijeporni autoritet” ali je odmah počela davati i izjave poput; “Nitko neće iz sjene manipulirati sa mnom”, da bi na kraju rekla da ne vozi u petoj brzini već “ima vozača”.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • freespirit 19.09.2009.

    “Nitko neće iz sjene manipulirati sa mnom \'\' Vozimo mi u petoj brzini \'\'vozač” je svakako Sanader...i HDZ. Ceste se raspadaju.. Stanovi gube stropove i balkone...gradimo mostove za pet kuca bez ceste Dalekovodi-posta-nafta..pa cak i nasa Podravka ; iskoristena ,prokurvana,isprana,potlacena..rasprodana. Haraci u petoj brzini dok smo trepnuli,unistili 3.500 radnih mjesta... Harac niti djecu nije promasio..poharo im knjige...vrtice...ma hara i po cjelom skolskom sustavu. Voze neki u petoj brzini od pocetka rata...da nije bilo te \'\'harajuce brzine\'\' nebi nas Hrvata bilo u Austrijskim,Ciparskim,Djevicanskim,Svicarskim Bankama.

  • Pike75 16.09.2009.

    Dragi Ivo ! Molim te vrati se!!!Učinit ću što god zaželiš!!! Ispričavam se uime cijelog hrvatskog naroda!!! Mi smo krivi što si ti otišao,vršili smo pritisak na tebe.Ma, mi smo gamad,ne zaslužujemo mi tebe!! Žao mi je zbog svega samo se vrati,preklinjem te! Tako je sve prazno bez tebe....

  • bez_komentara 16.09.2009.

    I šta su jeli?

Komentiraj...
Vidi sve komentare