To je to što me zanima!

Sanader je plaćao "Romancu" ljeti i do 30.000 eura na tjedan

Na "Romanci" su ljetovali Sanaderovi prijatelji Luka Bebić, Božo Biškupić i Mario Zubović, a jednom prilikom došli su filmaš Branko Lustig i političar Herwig van Staa
Vidi originalni članak

Krstarenje Ive Sanadera i njegove svite na 35-metarskom jedrenjaku "Romanca" stajalo je 20.000 eura tjedno, a ako se tome doda i cijena pića trošak se penje i do 30.000 eura, doznaje Slobodna Dalmacija iz izvora bliskog bivšem premijeru. 

Hladnjaci i ledenice bili su punjeni vrhunskim buteljama i probranim delicijama, za što se trošilo od 20.000 do 30.000 kuna po krstarenju, a Mladen Barišić je svjedočio kako je novcem dobivenim od Nevenke Jurak za premijera osobno nabavljao pršut, sir i druge delicije. Pilo se bijelo vino Chablis (nabavna cijena oko 200 kuna) i crno Shiraz (oko 350 kuna). Hrane je bilo u izobilju, za ručak meso, za večeru riba. 

Na "Romanci" su ljetovali Luka Bebić, Božo Biškupić i Mario Zubović, a jednom prilikom došli su filmaš Branko Lustig i austrijski političar Herwig van Staa. 

Valja spomenuti i da su Sanader, njegova supruga i odani mu prijatelji godinama ljetovali na "Romanci", a sve se navodno plaćalo iz stranačkog "crnog fonda". Podsjetimo, "Romanca" je na površinu izronila tijekom svjedočenja Mladena Barišića i Branke Pavošević u slučaju Fimi-Media.

>>> Više pročitajte u Slobodnoj Dalmaciji

Idi na 24sata

Komentari 81

  • ivič 03.05.2012.

    koji bezobrazluk!Tolko trošiti naše pare a ja nisam 10godina priuštio djeci tjedan dana ljetovanja a oni se rasipavaju!

  • mjm 02.05.2012.

    ma to smo mi ovce plačali ali on je samo daval naše

  • zagrebcan 02.05.2012.

    u zatvor u zatvor u zatvor s njima ???????????? koji ste vi kmetovi neka se provode sta ce nasi radnici vodit drzavne poslove i hrvatsku ?????? sta je sporno da su nasi hajduci bili na plovidbi i uzivali do jutra zivio SDanader i conpany

Komentiraj...
Vidi sve komentare