To je to što me zanima!

Sanader je sredio Nevenki Jurak milijunske poslove?

Neimenovani izvor otkriva za Večernji list kako se pogodovalo tvrtki Nevenke Jurak te da su HDZ- ovci na čelu državnih tvrtki morali na upoznavanje
Vidi originalni članak

Tvrtki Fimi Media uspjela je u 60 minuta ugovoriti milijunske poslove s državnim tvrtkama, prenosi Večernji list. Prvi sastanak sazvao je Ivo Sanader sa Mladenom Barišićem. Fimi Mediju nisu spominjali. Sutradan su u Carini direktori bili na sastanku s Barišićem i Nevenkom Jurak, vlasnicom tvrtke. U proljeće 2007.godine održan je sastanak HDZ-ovih članova uprava državnih tvrtki s premijerom. Jedini pisani trag sastanka je popis 20 direktora koje je popisala straža kao posjetitelje. Taj sastanak u Vladi danas je pod istragom USKOK-a. U sobi 121 razgovarali su s bivšim premijerom Ivom Sanaderom i Mladenom Barišićem, otkriva Večernjakov izvor. Sastanak je trajao 15 minuta. Premijer ih je upoznao s Barišićem.
- On ima nešto za vas. Budite kooperativni - direktorima je rekao Sanader pokazujući na Barišića. Upitao je ima li kakvih problema i može li vlada pomoći. Tvrtka Fimi Media nije spomenuta. Drugi sastanak dogovorio je Barišić sutradan u Carini. Od 20 direktora, 19 ih je prisustvovalo sastanku. Direktor Carine dočekao ih je u uredu s Nevenkom Jurak, vlasnicom Fimi Medie. Barišić je naredio suradnju s novom tvrtkom. Ugovoren je novi sastanak u sjedištima trgovačkih društava. S vlasnicom Fimi Medije dogovorili su posao kojim su bili prezadovoljni.
- Nevenka Jurak nikad nije stvarala probleme. Rješavala je i nemoguće - rekao izvor.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • DRUŽBA PERE KVRŽICE2 28.01.2010.

    Sredio je on mnogima milijunske poslove i slijevanje milijuna u džepove pa mu se zato ništa neće dogoditi!!!

  • 25sat 28.01.2010.

    USKOK uskoro uskaće !

  • drugarica Jovanka 28.01.2010.

    Pustite bivšeg na miru, nek čisti snijeg oko kuće što ste sad na njega navrli??

Komentiraj...
Vidi sve komentare