To je to što me zanima!

Sanader je već 29 puta zbog liječnika napustio Remetinec

Pokazalo se kako Sanader pati od tegoba na koje se može potužiti gotovo svaki Hrvat njegovih godina. Ipak, trećinu vremena od 18. srpnja proveo je u bolnicama
Vidi originalni članak

Bivši premijer Ivo Sanader je čak 29 puta izlazio iz istražnog zatvora u Remetincu zbog liječničkih pregleda i to otkad su ga izručili Hrvatskoj 18. srpnja ove godine. Večernji list piše kako mu je zdravstveno stanje u skladu s načinom života i životnom dobi. Pokazalo se kako Sanader pati od tegoba na koje se može potužiti gotovo svaki Hrvat njegovih godina.

Predstojnik Klinike za bolesti srca i krvnih žila Davor Miličić rekao je kako su Sanaderovi nalazi pokazali "određene promjene u krvnim žilama, ali za to nije potreban nikakav zahvat". Dežurni liječnik Klinike za bolesti srca i krvnih žila KBC-a Zagreb, Hrvoje Jurin, kazao je kako je zdravstveno stanje bivšeg premijera stabilno, nakon što je Sanader vikend proveo na Rebru.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 26

  • feba 03.11.2011.

    Čovjek em je lopov em je hipohondar(umišljeni bolesnik).U zatvoru nema drugopg posla nego da sebe gleda,boli ga ovo,pa ono.SEBIČNJAK ODUVIJEK.Prvo je krao,treba mi a sad je upomoć treba mi.ON I SAMO ON.Ma da ga netko malo prodrma!

  • konjina 02.11.2011.

    molim da se prestane lječiti jer ja to kao porezni obveznik ne želim financirati-pustite ga da umre

  • kozaribok 02.11.2011.

    Mama mi ima 79god i kad zovem hitnu nema šanse da je odvezu na kakvu pretragu preko reda,a pošteno je odradila svoj radni staž od 40god,al zato se kriminalce i ljude koji su zaslužni da ona i ostali pošteni ljudi imaju 2000kn mirovine,uz medijsku pompu i neviđene mjere osiguranja vozika (opet na naš trošak) po bolnicama ,čim čovjek nedaj Bože prdnuo nije,a u biti niti jedan nalaz mu nije kritičan

Komentiraj...
Vidi sve komentare