To je to što me zanima!

Sanader kontra kuloarskog trača: Zdrav sam kao dren

Priče da premijer ima zdravstvenih tegoba, kolaju u javnosti. To su laži, tvrde u Vladi i dodaju da se to vidi iz pete brzine i svega što je Vlada ostvarila
Vidi originalni članak

Premijer Ivo Sanader ima određenih zdravstvenih problema zbog kojih je pomoć potražio u inozemstvu i to sve skriva od javnosti, kuloarske su priče koje prenosi jedan dnevni list. Povjerljivi izvori ne navode koje zdravstvene tegobe muče premijera, ali kažu da nisu važne ni po život opasne. Također, ne navodi se ni u kojoj je to zemlji Sanader zatražio pomoć liječnika.
- Bolesni su umovi koji su izmislili tu priču. Premijer je u izvrsnoj zdravstvenoj kondiciji, što se vidi iz pete brzine i svega što je Vlada do sada ostvarila - rekao je glasnogovornik Vlade Zlatko Mehun.
Ističe da neki očito u nedostatku valjanih argumenata za kritiku Vlade u javnost plasiraju ovakve “bolesne” tvrdnje. Mehun kaže da premijer, kao i svaki drugi čovjek, brine o svom zdravlju. Izvori bliski Vladi i HDZ-u kažu da njihov šef redovito odlazi na opsežan godišnji sistematski pregled, i to u Hrvatskoj. Najnoviji je pokazao da mu je zdravlje izvrsno.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • tajnamoja 07.07.2008.

    Možda je čovjek stvarno nešto bolestan, i ako je, želim mu da što prije ozdravi, ali sve mi se čini da mu se više sviđa onaj tuđmanovski model prikrivanja bolesti.

  • HellbAni_1 07.07.2008.

    nas dragi Sanader, ima odavno zdravstvenih tegoba... ali nisu fizicke, vec psihicke... sto nam radi od zemlje, naravno da kruze glasine da je bolestan ;)

  • zena82 06.07.2008.

    knapp a jel bi placao i 1 kg kruha 3 eura?....razmisli malo

Komentiraj...
Vidi sve komentare