To je to što me zanima!

'Sanader me nije zvao u HDZ, a i da je ne bi ušao u tu stranku'

Karamarko je komentirao i svoje ambicije u HDZ-u i Vladi te kaže kako 'nitko od nas nije Nostradamus da nešto može predviđati'. Osvrnuo se i na Mesićeve izjave
Vidi originalni članak

Tomislav Karamarko, ministar unutarnjih poslova, istaknuo je u razgovoru za Media servis kako ga Ivo Sanader nije zvao u stranku, a i da je ne bi ušao. Kaže kako mu je jako odgovarala pozicija nestranačkog ministra. Karamarko je komentirao i svoje ambicije u HDZ-u i Vladi te kaže kako 'nitko od nas nije Nostradamus da nešto može predviđati'. 

Osim toga, ministar unutarnjih polova je komentirao i izjave Stjepana Mesića o tome kako ga je Karamarko razočarao. Kaže kako bi Mesićeve tvrdnje da komunistički zločini ne postoje mogle razočarati hrvatsku javnost, a pogotovo žrtve tih zločina, piše Večernji list. Smatra da se bivši predsjednik nije udubio u problem.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • vox populi 29.09.2011.

    Nije mi jasno kako ti ljudi čije su ruke krvave od naše hrvatske k rvi i poslije toliko godina mogu mirno spavati još k tome uživaju privilegije i još si daju za pravo soliti ostalima političku pamet po ovakvim portalima, oni koji su čisti ne trebaju se bojati nikakvih progona,a kako vidimo po komentarima malo ih je.

  • gogonina 28.09.2011.

    Krenulo je politicko proganjanje svih onih koji se na slazu sa vladajucom strankom, a da je tako potvrdjuje i pristup ministra unutarnjih poslova najkorumpiranijoj profitabilnoj stranci u povijesti.

  • user_73657 28.09.2011.

    Mene je strah tu komentirati bilo kaj, jer se bojim eventualnih problema s policijom. Mogli bi me ozbiljno shvatiti, a ja tu samo rekreativno kenjkam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare