To je to što me zanima!

Sanader: Na izborima je HDZ najbolja investicija

Sanader je kazao kako je sada "vrijeme ulaganja" te da je na ovim izborima HDZ najbolja investicija. Seljacima je poručio da se ne boje ulaska u EU
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a dr. Ivo Sanader, govoreći u srijedu u Bjelovaru na središnjem skupu stranke za 2. izbornu jedinicu, rekao je kako je sada "vrijeme ulaganja" te da je na "ovim izborima HDZ najbolja investicija". Dodao je kako HDZ "omogućava skok u gospodarstvu" te naglasio da je za vrijeme HDZ-ove Vlade otvoreno 129 tisuća radnih mjesta te 450 kilometara autocesta.Rekavši kako je i dosad HDZ-ova Vlada ulagala u infrastrukturu, Sanader je najavio da je na ovom području prioritet gradnja brze ceste, takozvanog "bilogorsko podravskog ipsilona" od Gradeca prema Bjelovaru i Koprivnici, te gradnja željezničke pruge kojom će se izravno iz Bjelovara putovati prema Zagrebu.Predsjednik HDZ-a kazao je i kako se "SDP, kada je bio četiri godine u koalicijskoj Vladi, nije naučio pameti iako je imao vremena te je bio svjetski prvak u dijeljenju fotelja, pa tako i sada u SDP-u ne znaju što će tko biti".Sanader je rekao kako se "seljaci ne moraju bojati ulaska u EU" te da mogu dobro iskoristiti novac iz pretpristupnih fondova EU-a. Kada je riječ o umirovljenicima Sanader je rekao da HDZ priprema revolucionarni pothvat kojim će umirovljenicima, koji to žele, biti omogućeno da rade bez da plaćaju doprinose i da im se ne dira mirovina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Senzen 08.11.2007.

    \"Sanader: Na izborima je HDZ najbolja investicija\" Da, samo to je investicija Hrvatske i hrvatskog buđeta u privatne đepove,i za poslušnike i podobne.

  • purger75 08.11.2007.

    A ja sam mislio da je najbolja investicija prodaja hrvatske imovine strancima kako bi se Hrvatska jos vise zaduzila kreditima za polovicnu isplatu duga sirotih umirovljenika! Ah jesam glup, dobro da ste mi objasnili neke stvari! Imate moj glas, a reci cu i svojim roditeljima da glasaju za vas i mozete slobodno i iskoristiti listice mog pokojnog djeda i bake!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare