To je to što me zanima!

Sanader: Neće biti velike koalicije HDZ-a i SDP-a

Šef HDZ-a Sanader je kazao da za veliku koaliciju nema šanse te da su tu priču plasirali oni kojima smeta rast popularnosti HDZ-a, a pad SDP-a
Vidi originalni članak

Nema velike koalicije. Tu su priču plasirali neki kojima smeta pad popularnosti SDP-a i rast HDZ-a pa su izveli štos da zavedu javnost. Pobijedit ćemo na izborima i formirati novu vladu zajedno s našim sadašnjim partnerima, ali i s još nekima, rekao je Sanader na konferenciji za novinare na kojoj je HDZ predstavio svoj program "Za još bolju Hrvatsku".
- Hrvatska bira između jasnoga koncepta, mene koji sam predsjednik HDZ-a te Vlade i naših rivala iz SDP-a, dvojca bez kormilara koji ne znaju koji od njih želi biti predsjednik vlade, a koji stranke. Hrvatska javnost ima pravo znati kako misle vladati Hrvatskom - poručio je. Upitan hoće li se 19. studenog pred TV kamerama sučeliti s predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem, Sanader je ponovio svoj zahtjev da iz SDP-a prvo moraju javnosti objasniti što misli njihov premijerski kandidat, a što predsjednik stranke.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare