To je to što me zanima!

Sanader nije puno tugovao što kćer Brunu nije vodio do oltara

Dok je Bruna razmjenjivala zavjete i prstenje s Vedranom Vukadinovićem, bivši premijer u remetinečkoj ćeliji ponašao se uobičajeno. Nije djelovao posebno sretan niti deprimiran
Vidi originalni članak

Ako je Ivo Sanader (65) i bio potišten što ne može prisustvovati svadbi mlađe kćeri Brune (30) u hvarskoj katedrali, ničime to nije odavao, saznajemo iz pouzdanih izvora.

Dok je Bruna razmjenjivala zavjete i prstenje s Vedranom Vukadinovićem, bivši premijer u remetinečkoj ćeliji ponašao se uobičajeno. Nije djelovao posebno sretan niti deprimiran što kćer nije vodio do oltara. Kako je sam u sobi, nikoga nije mogao ni počastiti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zato su tamo bili drugi članovi obitelji Sanader. Brunu je do katedrale dopratila njezina starija sestra Petra (32), a među okupljenima su, naravno, bili majka Mirjana te brat Ive Sanadera - don Vinko Sanader. A iako nije bilo Ćaće na ceremoniju vjenčanja došla su njegova dva najbliža suradnika koji su mu ostali vjerni nakon svih afera. Na Hvar je tako stigao Luka Bebić, kao i Jerko Rošin.

UDALA SE BRUNA SANADER Petra došla na sestrinu svadbu s torbicom od 30.000 kuna...

Da ni Bruna nije dozvolila da joj išta pokvari vjenčanje iz snova, pokazuje i snimka koju je objavio jedan dalmatinski portal. Na njoj se vidi kako su mladenci, zajedno s ostalim dobro raspoloženim gostima, u hvarskom klubu Carpe Diem "odvalili" na žestoke note pjesme "Bella Ciao", "himne" antifašističkog pokreta.

Podsjetimo, Ćaća je u Zatvoru u Zagrebu od 4. travnja zbog afere Planinska. Vrhovni sud povisio mu je kaznu s četiri i pol na šest godina zatvoru smatrajući da je riječ o "osmišljenoj političkoj korupciji u njenom najtežem obliku". Sanaderu sad preostaje nadati se da će njegov tim branitelja ponovno uspjeti Ustavnom tužbom srušiti presudu.

OSTAJE U REMETINCU Sanader nije niti tražio dozvolu da ode na vjenčanje svoje kćeri

Mogao je Ćaća tražiti da ga puste na svadbu, no kako bi s njim u svakom trenutku morala biti tri pravosudna policajca, odustao je od te ideje, potvrdila je njegova odvjetnica Jadranka Sloković. Vrijeme u Remetincu Sanader krati igranjem ping-ponga s Željkom Dolačkim, bivšim načelnikom zagrebačke krim policije osuđenim zbog krađe novca i zlata iz policijskog sefa, i Šimunom G. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tri majstora "pingača" zbog sigurnosnih razloga, kako ih netko ne bi napao ili vrijeđao, nalaze se na posebnom odjelu. Sanader, kojega u Remetincu zovu "deda" je sam u ćeliji, a zatvorskim dvorištem šeta s "tatom", bivšim policijskim inspektorom Željkom Dolačkim, i "unukom", njegovim cimerom iz ćelije, nekadašnjim čuvarom u Remetincu Šimunom G.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • war 27.05.2019.

    Vi znate dali je dugovao ili ne

  • truckjimy 27.05.2019.

    malo je to sve s obzirom koliku je štetu napravio

  • press3 27.05.2019.

    Sretnik i ja bi gulio za te pare a oli ga kufer za kcer i srbcica

Komentiraj...
Vidi sve komentare