To je to što me zanima!

Sanader: Progon protiv mene je korak unatrag za pravosuđe

Bivši premijer je u pismu koje je slao nekoliko dana prije uhićenja Jadranku Kosor i kolege iz HDZ-a optužio za lažne optužbe protiv njega kako se ne bi vratio u politiku
Vidi originalni članak

Ivo Sanader je prije uhićenja na nekoliko adresa poslao pismo na engleskom jeziku u kojem je bivše kolege iz HDZ-a optužio da mu smještaju jer se boje njegovog političkog utjecaja. Sanader je pisao i kako su optužbe protiv njega skandal kakav, smatra, nije zabilježen u demokratskim državama. U Sabor se vratio braneći hrvatske europske interese jer put Hrvatske prema EU ne ide prema planu i programu. 

- Jadranka Kosor, u suradnji s ostalim članovima stranke, izmislila je lažne optužbe protiv mene kako bi spriječila moj povratak u politiku - napisao je Sanader u pismu. Smatra kako je progon protiv njega za nezavisno pravosuđe golem korak unatrag, piše index.hr.

Hrvatsko ministarstvo pravosuđa u ponedjeljak je austrijskom ministarstvu poslalo zahtjev za Sanaderovim izručenjem. Iz Austrije su potvrdili da su zaprimili zahtjev te da će ga u najkraćem roku proslijediti državnom odvjetništvu. 


Idi na 24sata

Komentari 9

  • tomson 16.12.2010.

    Evo prilike dase aktivira goli otok svima njima triba gumeni čekić i puno kamena sveje to ista bagra ,opljačkali su sve jadranka tvrdi da nezna ništa i jabi isto tvrdija dasam bija kad se torba punila i štaje bilo preko torbe odnija sebi.

  • glasna_1 15.12.2010.

    tip je egocentrik,manipulator ali ima m.da,nevjerojatno!!!!!

  • hrvatović 14.12.2010.

    naravno da je korak unatrag! ali mi, stoka sitnog zuba, bismo rado da se pravosuđe vrati još nekoliko koraka unatrag, npr. do 1992god, pa da počne mesti dvorište već od tih datuma.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare