To je to što me zanima!

Sanader zadnje sate slobode proveo u hotelu s 5 zvjezdica

Taksist koji je vozio Sanadera kaže kako je bio elegantno odjeven te je nosio dvije manje crne torbe. Ističe da je cijelo vrijeme pričao na mobitel na nekoliko jezika
Vidi originalni članak

Alfred Painschab (50), taksist iz austrijskog sela Radentheima, vozio je Ivu Sanadera prošlog četvrtka te je istaknuo kako je prvo mislio da je Sanader ruski mafijaš. Kaže kako je bio elegantno odjeven te je nosio dvije manje crne torbe u rukama. Taksist ističe da je bivši premijer cijelo vrijeme razgovarao na mobitel i to na nekoliko različitih jezika. Dodao je kako ga je Sanader samo uputio da vozi u smjeru Salzburga. Painschab kaže kako je tek sljedeći dan na vijestima vidio kako je Sanaderovo uhićenje udarna vijest. 

Sanader je prošlog četvrtka odsjeo u hotelu Pulverer s pet zvjezdica u selu Bad Kleinkirchhem. Zaposlenica hotela, Stefanie Kogler, rekla je kako je Sanader u hotel došao točno u pet sati, a osoblju nije ništa bilo neobično jer je on inače stalni gost tog hotela. Ističe kako je popio piće dobrodošlice te odmah otišao u svoju sobu. Tada još nisu znali da je u Hrvatskoj počela potraga za njim. Dva sata od dolaska je došao na recepciju te kazao kako odlazi. Platio je gotovinom te rekao da mu je nešto iskrsnulo te je otišao. Taksist Painschab inače radi za tvrtku Bacher, u kojoj su rekli kako je Ivo Sanader već nekoliko godina njihov gost te su ga vozili mnogo puta, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • XYEnigma 27.12.2010.

    dajte dosta više o tome što je sanader jeo,gdje je spavao,kakio ili piškio, neka sada pravda radi svoje,možda je spora ali je dostižna pišite radije o tome kako neki ljudi za Božić nisu imali što niti za jesti,a ne o sanaderovim hotelima sa 5 *

  • neutral 18.12.2010.

    Kako i prilici jednom gospodinu, hahaha, iako koliko ja znam vani su vecina hotela 4 ili 5 zvjezdica tako da sumnjam da je on birao hotel po zvjezdicama,ali eto i to je vijest kod nas u banana drzavi !

  • drug Tito_1 18.12.2010.

    valjda je imao sex u hotelu,...

Komentiraj...
Vidi sve komentare