To je to što me zanima!

Sanader: Zašto me Hrvatin proziva, a nije Milanovića?

Ivo Sanader je rekao u Dubrovniku da je reagirao na izjavu Z. Milanovića o HDZ-u te da je Branko Hrvatin zbog toga trebao reagirati na obje izjave
Vidi originalni članak

Premijer Sanader rekao je kako misli da je predsjednik Vrhovnog suda Branko Hrvatin zaboravio zašto je on reagirao, a "reagirao je na izjavu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića, koji je za hrvatsko pravosuđe i procese koji se vode kazao da se radi o sukobima unutar HDZ-a, što je smiješno". Sanader je dodao da je Hrvatin trebao reagirati i na izjavu Milanovića budući da je on i predsjednik Državnog izbornog povjerenstva.
- Onda je trebao reagirati na obje izjave - rekao je Sanader u Dubrovniku na potpisivanju ugovora o gradnji dionice autoceste Dubrovnik-Doli. Hrvatin je ranije u ponedjeljak rekao da je Sanader izjavom o presudi Glavašu prešao granicu koja se u odnosu prema sudstvu i njegovoj neovisnosti ne smije prijeći. Sanader je u Dubrovniku rekao i da ga nitko ne može uvjeriti da je presuda političaru osam dana prije izbora demokratski standard te da toga nema nigdje u svijetu.

SDP: MILANOVIĆ NIJE SPOMINJAO IZBORE
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović nije hrvatsko pravosuđe i procese koji se vode doveo u vezu s unutarnjim sukobima u HDZ-u kako je to rekao predsjednik Vlade i HDZ-a, stoji u priopćenju SDP-a. Stoga Predsjednik Vrhovnog suda nije ni mogao reagirati na obje izjave i Sanaderovu i Milanovićevu , kako je danas Hrvatinu savjetovao Ivo Sanader u pokušavajući zavarati hrvatsku javnost.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • classic 11.05.2009.

    Možda si mu sladak..... Sonijakodimi u pravu si, i bez dijaspore ne bi imali vlast. Znas kad nekom ,,hrvatu\" iz argentine kažeš ,,hrvatska demokratska zajednica\" automatski to zvuči dobro i demokratski.....

  • sonijakodimi 11.05.2009.

    zato šzo nisi milanoviču ni do nožnih noktiju ali imaš sreče što im š svoju bandu lopova koja te drži na vlasti

  • kalimeroNa2 11.05.2009.

    Jadan mali Ivo... Sta si se tako jastuzijo? Cemu tako duuuugacko lice? Nemoj Ivo biti takav, pa i drugi se znaju igrati mimo pravila...Nisi ti jedini putrom premazan. Ivu za precidnika!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare