To je to što me zanima!

Sanaderov Božić: Porez na kolače i vinjete sobovima

Peticiju na Facebooku da se Sanader pozove u emisiju “Trenutak istine” potpisalo je 5616 ljudi. Većinu mori strah da će Sanader ukrasti Božić
Vidi originalni članak

Samo tri skupine na Facebooku podržavaju premijera Sanadera, a imaju 77 članova. Čak 31 skupina posjetitelja se buni protiv njega. U njih se uključilo 27.000 ljudi. Neke skupine smatraju kako je nesposoban i da je izdao Hrvate. Neki ga ne bi htjeli imati “ni za kućnog ljubimca”. Peticiju da se Sanader pozove u emisiju “Trenutak istine” potpisalo je 5616 ljudi. No većinu mori strah da će Sanader, poput Grinča, ukrasti Božić. Kažu da će povećati porez na igračke i božićne kolače te uvesti carinu na uvoz sa Sjevernog pola. Zabranit će duge brade, a na sobove lijepiti vinjete. Glasnogovornika Vlade Zlatka Mehuna ipak najviše smetaju fotomontaže Sanaderovih slika.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_19478 01.12.2008.

    Ma svi su oni isti ,čim se dočepaju vlasti ...A država nam je u banani od početka..nikad nije ni bilo dobro , barem nama običnim ljudima...Preživljavamo i uvijek govorimo -samo neka ne bude gore... a kako stvari stoje -bit će... Kako drugima tako i meni..protiv toga ne mogu , šta vrijede prosvijedi i bilo što kad je država u dugovima da joj ni dragi Bog ne može pomoći.... trebalo je prosvjedovat dok se država zaduživala mili moji !!\"!!

  • milangirl86 30.11.2008.

    Mehune, Debilu,bolje poradi na sigurnosti ljudi u svome gradu nego na fotomontaže!! Sigurno ti je Boss Smradader očitao bukvicu,pa da se morate obračunati sa OPASNIM SKUPINAMA koje Blate,Lik i Djelo toga tvoga Šefa Glupoga!! JADNICI JEDNI!!! ŽIVJELA SLOBODA IZRAŽAVANJA!!

  • z501 30.11.2008.

    klošar

Komentiraj...
Vidi sve komentare