To je to što me zanima!

Sanaderov odvjetnik dobio 3,5 mil. kn za posao koji nije radio

Direktor ĐĐ Aparata koji je isplatio novac osuđen na dvije godine zatvora no nije jasno zašto je odvjetničko društvo u kojem radi Sanaderov odvjetnik dobilo novac
Vidi originalni članak

Odvjetnik ''Đure Đakovića Aparati'', Mijo Kladarić objavio je kako je odvjetničkom društvu Suić&Lovrić&Klobučar tvrtka u parnici protiv MORH-a isplatila 3,448.208 kuna iako to društvo tvrtku nije ni zastupalo u procesu, piše Jutarnji list

Bivši direktor ĐĐ Aparata Luka Čarapović, koji je isplatio novac, u toj je parnici osuđen na dvije godine zatvora, no nije jasno zašto je odvjetničko društvo u kojem je partner Sanaderov odvjetnik dobilo novac. Odvjetnik Kladarić za svoje je usluge dobio 812.000 kuna i tu nije ništa sporno jer postoji ugovor o zastupanju. 

Suićevo odvjetničko društvo prema prvostupanjskoj presudi novac bi trebalo vratiti jer je riječ o stjecanju protupravne koristi no prema procjeni stručnjaka, proces bi mogao trajati još godinama. 

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 18

  • protuha 20.12.2011.

    Tražili ste , gledajte...

  • Car Mrgud 20.12.2011.

    Kad "odvjetnici" u Hrvatskoj prekorače svaku granicu morala i ljudskosti,država ih unaprijedi u suce.A najgrabežljiviji među njima postaju tzv."ustavni suci".

  • proffy 20.12.2011.

    lopovska posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare