To je to što me zanima!

Sanaderov punac: Za sve krive Ivu samo da bi sačuvali fotelje

Sanaderovom bratu don Vinku bio je isključen mobitel, a sestra Danica nije htjela komentirati bratov bijeg. Punac Ivo za zeta je rekao kako je on veliki radnik
Vidi originalni članak

Uža obitelj Ive Sanadera nije željela komentirati njegov bijeg iz države nakon što izdali zahtjev da ga se pritvori. Njegova sestra, časna sestra Danica, nije željela razgovarati o bratu. Mobitel je isključio i Sanaderov brat don Vinko Sanader, koji je navodno zatražio premještaj u Crnu Goru zbog brata Ive. I dok Sanaderova punica Karmela Šarić nije bila posebno razgovorljiva, punac Ivo hvalio je zeta na sva zvona. Punac ističe kako je njegov zet pravi radnik, te da govorio gotovo sve jezike, a 'progone ga političari koji ne znaju ni hrvatski'. 

- Za sve zlo koje se dogodilo okrivljuju njega samo da bi sačuvali fotelje i svoju guzicu zadržali. Doći će i oni na rad - izjavio je za Večernji list Sanaderov punac Ivo. 

Mirjanini roditelji uvjereni su kako njihov zet nije učinio ništa nezakonito.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • ja___zg 11.12.2010.

    pa normalno da ti je zet super kad je i vama dao novce koje nam je pokrao. seljačina teška...

  • josip brkic 11.12.2010.

    sanader,luka bebić,šeks,ministar zdravstva (gospodin štakor),šuker,čobanković,mesić i ostali....ma čekam dan kad će te umrjeti od raka debelog crijeva...ma koliko samo ljudi plače zbog vas..a vi se širite ko epidemija....ne zaboravite da političari umiru od duge i teške bolesti..povjest to pokazuje...a punac i ostali pošteni nek gledaju šta im se dešava i nek znaju da uživam u njihovoj patnji...nek sve sto su ukrali daju za ljekove svojih najbližih...nek vide kako je kad čovjek pati...

  • plavi cvijet 11.12.2010.

    Ivo znao strane jezike, a progone ga koji ih ne znaju- kaže punac. Kakve veze imaju strani jezici sa kriminalnim radnjama? Kako je taj tek gledao na običnog radnika, da mi je znati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare