To je to što me zanima!

"Sanaderove krtice" ukrale su zapisnike iz HDZ-ovih ureda?

Premijerka Kosor navodno je rekla članovima Predsjedništva stranke da su nestali zapisnici iz arhiva, iz Sanaderova vremena, te je za to optužila 'Sanaderove krtice'
Vidi originalni članak

Iz HDZ-ova arhiva nestali su zapisnici sa sjednica Predsjedništva stranke iz vremena Ive Sanadera, rekla je šefica Jadranka Kosor članovima stranke prošli tjedan, objavio je Jutarnji list. Navode da je za krađu optužila "Sanaderove krtice" te da članovi nisu o tome smjeli izlaziti u javnost. 

Kosor je navodno rekla da su i uništili zapisnike, no da su dio spasili. Ne zna se tko bi bile "krtice", a jedan od sugovornika za Jutarnji je rekao da nema logike da bi bilo tko za Sanadera krao dokumente koji bi mogli dokazati da nije baš sve radio na svoju ruku. Dodaju da nije poznato kako je otkriveno da nedostaje dokumentacija i kako se zna koliko čega nedostaje. Navodno se radi o bilješkama, jer se sjednice ne snimaju.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • user_73657 11.11.2011.

    Krtice ukrale zapisnike, svizac zamata čokoladu, bijeli miševi živciraju Šeksa.... Htjeli smo živjeti u bajci, a evo nas u basni.

  • boros 10.11.2011.

    jbte,svi su protiv ovih LOPOVA IZ HDZ-a...jest mi ih zao...poslao bi ih da se malo odmore na jedan otok...GOLI OTOK...mamicu vam lopovsku HDZ-eovsku...

  • misterno 09.11.2011.

    sve treba izaci u javnost i treba nagraditi onoga tko je to ucinio ta osoba je dala sve za hrvatsku a ne ga kazniti

Komentiraj...
Vidi sve komentare