To je to što me zanima!

Sandra se počela smijati i izašla je iz teške depresije

Obitelj se nada kako je Sandra Paović izašla iz teške depresije u koju je zapala u bolnici nakon operacije. Za posjeta obitelji čak se i nasmije
Vidi originalni članak

Psihičko stanje hrvatske stolnotenisačice se poboljšalo, a za posjeta obitelji i prijatelja Sandra Paović se i nasmije, doznaje Večernji list. Njeni najbliži se tako nadaju da je duboka depresija u koju je zapala prošli tjedan prošla. Sandri su povišenu temperaturu liječnici malo snizili, a Sandra i dalje diše pomoću respiratora. Hrvatska reprezentativka na intenzivnoj njezi će ostati još nekoliko dana, nakon čega će je prebaciti u običnu bolničku sobu. Još se ne zna prava težina Sandrinih ozljeda. Još nismo ni poslali liječnički karton i slike klinikama koje se bave takvim liječenjem, pa se ne može ni procijeniti koliko će takvo liječenje stajati, kazao je jedan član obitelji.
Sandra, trgni se! Još si mlada djevojka i život je pred tobom. Učini to za roditelje, dečka i za sve one koji te vole. Čuda se događaju i nemoj se predati, samo je jedan od brojnih tekstova podrške koje čitatelji svakodnevno ostavljaju Sandri na internetskom portalu 24sata. Stolnotenisačica je teško stradala u prevrtanju kombija koji je sletio s ceste. Sa svojim kolegicama iz francuskog kluba putovala je tada na aerodrom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • daja-zmaja 24.02.2009.

    bilo bi divno kad bi bilo istinito. svi joj zelimo uspjesan i brzi oporavak, ali na zalost nije tako. trebat ce jos vremena da se nasmije, ali smo zato svi mi uz nju i molimo se i drzimo fige za uspjesan oporavak.

  • nenek666 24.02.2009.

    Svi palčeve gore.

  • qwe12345 24.02.2009.

    Anđeo se približio i dotaknuo ženu pa u čudu progovori: Ali Bože, napravio si ju tako meku! Zaista je meka, složio se Bog, \"no napravio sam ju istovremeno i čvrstom. \"Hoće li znati i misliti?\" pitao je anđeo? Ne samo to, odgovorio je Bog, znat će procjenjivati i pregovarati, odlučivati i zauzimati se... Anđeo je u tom trenutku nešto opazio, podigao ruku i dotaknuo ženino lice. Ajoj, mislim, da pušta. Ništa ne propušta, razljutio se Bog i zagrmio, To je suza. Čemu suze, upitao je anđeo? Bog je odgovorio: Suza je mogućnost, da izrazi svoje veselje, bolest, brigu, razočaranje, ljubav, osamljenost, žalost i ponos. Anđeo je bio istinski očaran: Bože, ti si genije, na sve si mislio, to što si napravio, je poštovanja i obožavanja vrijedno. Žena je čudo. ŽENE znaju da poljubac i zagrljaj liječe slomljena srca. Donose veselje, ljubav i nadu, suosjećajne su i žive za ideale. No, iako savršen, Bogu se ipak potkrala greškica. Žene, naime, često zaboravljaju koliko zaista vrijede...

Komentiraj...
Vidi sve komentare