To je to što me zanima!

Sapunar je prenoćio u pritvoru, a opet sjedi u upravi HAC-a

Sapunar se vratio na svoje radno mjesto te je i dalje član uprave HAC-a zadužen za financiranje. Tijekom boravka u zatvoru nisu ga smijenili Vlada ni ministar Kalmeta
Vidi originalni članak

Član uprave HAC-a, Josip Sapunar, u petak je došao na posao, samo dan nakon što su ga pustili iz pritvora u kojem je bio zbog afere Fimi media. Sapunar se vratio na svoje radno mjesto te je i dalje član uprave HAC-a zadužen za financiranje. Tijekom boravka u zatvoru ga ni Vlada ni ministar Božidar Kalmeta nisu smijenili s te funkcije, a koristio je neplaćeni godišnji odmor, piše Večernji list. Zbog sumnji da su Fimi mediji omogućili zaradu od 23 milijuna kuna preko HAC-a prije mjesec dana su, osim Sapunara, uhitili i bivše predsjednike uprave te tvrtke, Juricu Prskala te Marija Crnjaka. 

Sapunara su pustili iz pritvora navodno zato što je priznao sve za što su ga teretili te je surađivao i s istražiteljima. Priznao je i po čijem je nalogu radio. Navodno je u svom iskazu teretio Božidara Kalmetu. Sapunar je izjavio kako je nastavio tamo gdje je i stao, a ništa ostalo nije želio komentirati. 

Predsjednik uprave HAC-a, Stjepko Boban, rekao je kako je Vlada ta koja imenuje i razrješuje članove uprave. Naglasio je kako je Vlada mogla razriješiti Sapunara da su to htjeli. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • klek1 18.12.2010.

    Koga da Kalmeta uhiti,pa on ljudi moji je uz Sanadera i Šukera glavni lopov u Hrvatskoj.Zar nevidite da se pritajio!

  • JunFan 18.12.2010.

    Ja da zakasnim samo 20 minuta na posao, to bih itekako osjetio, a ovaj ništa, porezni obveznici će platiti, lako je s tuđim ku**** po trnju mlatiti...

  • konjina 18.12.2010.

    i smrada šiptara

Komentiraj...
Vidi sve komentare