To je to što me zanima!

Sara i Lara Čučić se drže majke i brinu za tatu

Prema odvjetnici Višnji Drenški Lasan, Sarah i Lara su rekle da im je Ljubomir Čučić govorio da budu tihe jer će tata inače gladovati
Vidi originalni članak

Pred Vijećem općinskog suda u Sisku, kojim predsjeda Nataša Brleković, u ponedjeljak je započelo suđenje Ljubomiru Čučiću, odvjetnici Nataši Pifar Mihelić i Marijani Pekas. Njih Općinsko državno odvjetništvo za mladež tereti za protupravno zadržavanje Čučićevih kćeri Sare i Lare. Odvjetništvo za Čučića traži zatvorsku kaznu u trajanju od 18 mjeseci, a za odvjetnicu i Pekas 10 mjeseci. Rasprava na suđenju trajala je punih devet sati.
- Djeca su s majkom, istraumatizirana su i drže se stalno majke, ali zabrinuta su i za oca. Ispričale su i kako im je rekao da budu mirne i tihe jer ako ih otkriju, odvest će ih, a tata će tada gladovati i umrijeti od gladi - rekla je u stanci suđenja odvjetnica Višnja Drenški Lasan, koja zastupa Magali Boers, Čučićevu bivšu suprugu.
Ostali sudionici nisu bili raspoloženi za razgovor. Marijana Pekas, grafičarka u čijem je stanu Čučić skrivao kćeri, u jednom je tjedniku opovrgla tvrdnje da je još s njim u vezi. Rekla je da je čuvala njegove curice jer je Čučić njen prijatelj i jer je procijenila da mu je trebala pomoć. No, Čučić koji je na suđenje došao u pratnji svoje odvjetnice i nevjenčane supruge, u hodniku suda snažno se izgrlio i izljubio s Marijanom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • baklava 18.09.2007.

    Manipulator smrdljivi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare