To je to što me zanima!

Sara još ne vjeruje majci Mirjani i ne želi je vidjeti...

Mirjana Pukanić ovaj će tjedan napustiti Sigurnu kuću i doći u Zagreb, ali se ne zna točno kada. Grob supruga I. Pukanića neće posjetiti još dugo
Vidi originalni članak

Sara još ne vjeruje majci Mirjani i ne želi je vidjeti. One se čuju SMS porukama. Mirjana se nada kako će se njihov odnos s vremenom poboljšati, rekla je Sanja Sarnavka, predsjednica udruge B.a.b.e., koja pruža utočište Mirjani Pukanić u Sigurnoj kući za zlostavljane žene. Mirjana će ovaj tjedan doći u Zagreb, ali se još ne zna točno kada. Stanovat će najvjerojatnije u stanu pokojne majke, a Sara će ostati s obiteljskom prijateljicom. Grob supruga Ive Pukanića, s kojim je započela brakorazvodnu parnicu, neće posjetiti još dugo.
- Nije još vrijeme da Mirjana ode na grob Pukaniću. Mnogi iz Nacionala, ali i iz njegove obitelji to ne bi pozdravili - kaže Sarnavka. Mirjana će, čim dođe u Zagreb, zatražiti policijsku zaštitu. Nalogodavac atentata na Ivu Pukanića još nije pronađen, pa se Mirjana boji kako bi i sama mogla biti u opasnosti. Osobito jer će se morati kretati Zagrebom, posjećujući razne institucije radi prikupljanja dokumenata.
Pred Mirjanom je i ostavinska rasprava, u kojoj će podijeliti imovinu koju je stekla s Ivom tijekom braka, ali i imovinu njene pokojne majke. Sanja Sarnavka kaže kako će to sigurno biti težak posao jer je mnogo zainteresiranih za tu imovinu.
- Neki iz Nacionala čine sve što mogu kako bi ocrnili Mirjanu i obezvlastili je u ostavinskoj raspravi. No to im neće uspjeti tako lako - kaže Sarnavka i dodaje kako datum ostavinske rasprave još nije poznat. Sarnavka tvrdi i kako Nacional proganja Mirjanu, a Nacionalovi zaposlenici traže Mirjaninu Sigurnu kuću.
- Sad znaju da su objavili krivu adresu Sigurne kuće, pa su se dali u potragu. Kucaju na sva moguća vrata i pokušavaju otkriti gdje je Mirjana - kaže Sarnavka.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • angel7 05.11.2008.

    jadno dijete.

  • Grga48 04.11.2008.

    Nadam se da će Sara svojom zrelosti opravdati pažnju koju joj je otac pružio i sve riješiti onako kako bi on to učinio, Ona to sigurno može. Sara je uskoro punoljetna gospođo S. S. (ime vam ne želim niti izgovoriti) i stoga ne računajte niti na lipu od Pukanićeve imovine, niti za sebe niti za B.a.B.e. Vama je mjesto u Remetincu.

  • had 04.11.2008.

    Bal vampira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare