To je to što me zanima!

Sara Pukanić u ime oca Ive nastavlja razvod s majkom

Sara Pukanić može nastaviti brakorazvodnu parnicu jer je najbolje poznavala oca Ivu i njegove želje. Mogla bi postati najmlađa bogatašica u RH
Vidi originalni članak

Sara Pukanić će najvjerojatnije naslijediti imovinu svog pokojnog oca Ive Pukanića, ali i imovinu bake. Pukanićeva kći, koja je nedavno napunila 18 godina, nastavit će brakorazvodnu parnicu svojih roditelja na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, nakon čega bi mogla postati najmlađa hrvatska milijunašica, piše Večernji list. Prema zakonu, kada umre jedan od roditelja, a vodili su brakorazvodnu parnicu, dijete ima zakonsko i moralno pravo u roku od šest mjeseci nastaviti razvod jer je najbolje poznavalo roditelje i zna volju onog koji je preminuo. Njezina majka Mirjana može tražiti polovicu svoje imovine stečene u braku. Sara bi tako mogla dobiti kuću u Velikoj Gorici, stan u Importanne galeriji, polovicu stana u Ilici, a Mirjana Pukanić iznijela je tada javnoj bilježnici spoznaje da je u Pukanićevu vlasništvu bila i kuća na Ribnjaku te da je on prošle jeseni naručio avion iz Švicarske i auto Bentley. Odvjetnica Mirjane Pukanić potvrdila je da Ivo Pukanić svojoj obitelji nije ostavio oporuku te da su zakonski nasljednici imovine Mirjana Pukanić i kći Sara. U slučaju da je Pukanić ostavio oporuku, imovinu je mogao ostaviti i nekom trećem, ali samo svoju imovinu i svoj dio bračne stečevine.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • baha 06.07.2009.

    Sara nije najmladja milijunasica u Hrvatskoj. Ima dosta primjera ogromnog nasljedstva kojeg naslijede djeca, nakon smrti jednog ili oba roditelja. Jedan primjer, vrlo dobro i blisko poznajem...na zalost..ponavljam...na zalost. Evo vrlo interesantne teme o kojoj nitko nikad nije pisao, a ja cu navesti nekoliko problema koje imaju takva djeca/ nasljednici= 1. Okolina , koja pokusava iskoristiti djecu na sve moguce zakonske i nezakonske nacine. 2. osrednje zakonodavsto= potpuno nedoreceno u mnogim temama kad djeca naslijede poslovne udjele, suvlasnicku imovinu...i dugove npr. 3. procitajte primjerwww./ legalis , prunus spinosa...pa cete jedan takav primjer vidjeti i prije SARE, tj. agoniju dvoje djece koja se jos bore za svoju imovinu ..kao i Sara. S bitnom razlikom oko mame. Naravno. Pozdrav.

  • rupicka 06.07.2009.

    Dajte prestanite brojit tuđu lovu! Jako važno jel Sara namlađa ili najstarija milijunašica! Mala je izrazito pametna i senzibilna cura i prolazi kroz djetinjstvo i mladost s problemima kakve nitko od vas neće imat da živi tri života! Sara, ostani mi dobro i budi i dalje hrabra! Budi svoja! Želim ti puno sreće u životu! Zaslužila si!

  • tajnamoja 06.07.2009.

    Kćerko moja, hvala ti što nisi takva!

Komentiraj...
Vidi sve komentare